מילה טובה ושאלה.

nizanm

New member
מילה טובה ושאלה.

כל הכבוד ובהצלחה למנהלות הפורום. 1. אני רוצה לציין לחיוב את הגישה שלכן, אותה חרטתןעל דגל הפורום: "הכל צפוי והרשות נתונה". משמע, שהפירוש של הקלפים הוא צפי בלבד! ואילו מה שיקרה הוא תוצאה של מה שאת או אתה תיזמו ותעשו! גישה זו תואמת גם לגישתו של הרמב"ם, שהיהדות מאמינה בה.,מקובלת על פורומים מיסטיים אחרים בהם אני נוהג לבקר.,ומעוררת את האדם לפעולה.חשוב מאוד. 2. איך יודעים באיזו פריסה לבחור? לדוגמה: בריאות, חברות , קריירה..

nizanm

New member
תשובה?

צוף3

New member
שלום רב לך :)

תודה לך על המחמאות, נשמח לראותך כאן בין המשתתפים. אם יש נושא ספציפי שמטריד אותך, אתה מוזמן לתת לנו רקע ואנו נסייע לך בניסוח שאלה מתאימה ובחירת פריסה. מחכים לך :)

nizanm

New member
כן ! הנושא הוא,

האם צפויה התקדמות במקום העבודה? תפקיד או שכר. בעבר אני פספסתי יותר מהזדמנות אחת.גם לקידום וגם בשכר. מה עכשיו?

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo42.gif

אתה יכול לפרוס את הפריסה הקלטית, ושאול: מה הפוטנציאל שלי להתקדמות בקום העבודה בשנה הקרובה? אנא תן רקע נוסף, כמה זמן אתה עובד בעבודה הנ"ל ומה תחום העיסוק.

nizanm

New member
הנה תוצאות הפריסה שלי:

פריסה : קלטית , חבילה : ריידר. להלן תוצאות הפריסה שלי: שישה גביעים - 10 - סיכום יכולת כיוון הרוח שבע חרבות 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השעור הרוחני נזיר 9 רוצה אבל פוחד אביר המטבעות 6 - עתיד קרוב כ- 4 חודשים כוכב 1 - מה עוזר או בעד חמישה גביעים 5 - ערב קרוב כ- 4 חודשים שתי חרבות 8 - זוית קריאה של החברה נער המטות 2 - מה חוסם או נגד עשר מטות 7 - דימוי או זווית אישית שמונה גביעים 3 - שעור רוחני לשואל בהווה

למעלה