מילה טובה על נשים טובות - העבירו את זה הלאה

ונוס 26

New member
מילה טובה על נשים טובות - העבירו את זה הלאה

הבוקר, כשחזרתי מכפר סבא ובידי משאבת אמדה כמעט חדשה שקיבלתי ללא כל תמורה מצדי מעלמתיה, שהציבה תנאי אחד בלבד לקבלת המשאבה - להעביר את זה למינקת תאומים נזקקת כשאני מסיימת את השימוש - חשבתי על משהו,
על זה שצריך להכיר תודה לעל הנשים הטובות והאנשים הטובים שעושים למעננו מדי פעם מעשים טובים, סתם כך משום שהן טובות (או טובים), ללא כל תמורה. אז אני מזמינה אתכן להצטרף אלי לפינה חדשה של הכרת טובה, שחוץ מלהודות בה למי שעושה לנו טוב, גם תהווה מקום להזכיר לכולנו שבעולם הזה, שיש בו לא מעט קנאה ותחרותיות ודורסנות ונשכנות, יש גם כל כך הרבה נשים וגברים שמוכנים פשוט לעשות טוב.
ואני, לכל הפחות מתכוונת לעשות דבר אחד - להעביר את זה הלאה (ראיתן כבר את הסרט המרגש והמצוין הזה?), כל פעם שמישהי/ו עוזר/ת לי, אני אשתדל לעזור לאחר/ת סתם כך, להיות נחמדה ללא כל תמורה
יחד העולם הזה יהיה מקום נפלא לגור בו

ונוס 26

New member
אז - צרור המילים הטובות שלי, לפתיחת הפינה

הנה צרור תודות ומילים טובות לא/נשים שעשו לי טוב, סתם כך כי הן טובות/ים:
1. למתנדבי ליונס הוד השרון, ובפרט שניים שלצערי אינני יודעת את שמם, שהיו בסניף לפני כחודשיים כשבאתי לאסוף את משאבת הלקטינה שלי. תודה לכל מתנדבי הסניף - שדאגו לתלות על קיר הסניף פתק גדול עם שמי והפרטים שלי, כדי שברגע שתתפנה משאבה יצרו איתי קשר (אפילו חברות שמשלמים להן לא מעניקות כזה שירות לקוחות מדהים...), ובאמת תוך יומיים (!) יצרו איתי קשר, וכשהגעתי לסניף, רבע שעה לפני סגירה שני התנדבים שהיו במקום נשארו לעזור לי ולתת לי את המשאבה ולא הביעו שום כעס כשמשהו במחשב הסתבך ואילץ אותם להשאר איתי עוד חצי שעה מעבר לשעות הפעילות, הכל על חשבון זמנם הפרטי, וכאמור - בהתנדבות מלאה. באדיבות וסבלנות דאגו לי, הציעו לי כסא ומקום שקט להניק את אילאיל ועתליה, ודאגו שאצא עם הלקטינה שכ"כ הייתי זקוקה לה.
כ"כ התפעלתי מהסבלנות והאדיבות וטוב הלב שבדרך הביתה, באוטו, חשבתי כמה אנשים כאלה גורמים לי לרצות להיות - כמוהם -קצת יותר טובה, אז בתור התחלה החלטתי מיד להפוך לנהגת אדיבה יותר (אני על הכביש לעיתים קרובות), להפסיק להתרגז על נהגים אחרים, לאפשר לאחרים להיכנס לפני. להעביר את זה הלאה, כבר אמרתי?
2. לאשה זרה בסופר אלונית שראתה אותי עושה קניות עם שתי הבנות עלי - אחת במנשא ואחת על הידיים, כי מיהרתי כ"כ שלא היה לי זמן להתחיל להוציא עגלה, והיא התעקשה לעזור (סיפרה שגם לה יש תאומים, בני שנה) מיד לקחה ממני את אילאיל, שהיתה על הידיים, העבירה לי את כל המוצרים בקופה וגם הכניסה לשקית.בסוף אני עמדתי שם בידיים פנויות חסרת מעש לחלוטין. היא היתה מוכנה ללוות אותי עד האוטו...
3. כמובן, לעלמתיה המופלאה שהחליטה שאת משאבת האמדה המצוינת והכמעט חדשה שיש ברשותה, היא לא תמכור ביד2 אלא תעניק לכל מיניקת תאומים, וכשבאתי אליה טרחה וירדה לרחוב (כי לא היה מקום חניה), נתנה לי קופסא ארוזה יפה, ובבית פתחתי וראיתי - משאבה שנראית חדשה מהשקית, כל הציוד עדיין בשקיות האריזה! כוללת את כל החלקים וכל הפריטים. מוצר בשווי מאות שקלים. מעשה טוב בשווי מיליונים.

kokla2

New member
בזכותך
מעבירה כרית הנקה נהדרת

ונוס היקרה,

תודה על ההשראה למעשה טוב...

חשבתי למכור אבל הנה
אני מציעה את כרית ההנקה הנהדרת שלנו של B0PPY
ששימשה אותנו כשנתיים והייתי מאד מרוצה!
הנקתי בעזרת הכרית תאומים ביחד. במצב מעולה. ניתן לכבס בקלות את הכיסוי.

אנחנו מר"ג ואשמח להעביר את הכרית למניקה שזקוקה לה.

תודה ונוס

שבוע מקסים!

למעלה