מילה טובה עלolsale ו dailysale

מול

New member
מילה טובה עלolsale ו dailysale

נתחיל דווקא במילה הטובה: זכיתי במכונת כביסה דגם 60810 במכרז של olsale ככל הנראה קבלן המשנה היא חברה בשם "אלקטרו-קובי" (מבירור שערכתי, כנראה הבעלים של dailysale.co.il ) היא המוציאה לפועל של המכרז. בטעות שלחו לי דגם אחר ,דומה , שזול בכ 300-200 ש"ח ( 60600 ) התקשרתי ולאחר כמה שעות התבשרתי שאכן נפלה טעות והם מוכנים להחליף את המכונה ,אך מכיוון שאני גר רחוק מהם אז שבנתיים אני אשתמש במכונה הקיימת. אתמול באו והחליפו את המכונה בדגם הנכון ! התהליך נעשה ללא בעיות מיוחדות (לפעמיים העבירו מפקידה לפקידה ) ועד כה נראה כי החברה המדוברת הפנימה סופסופ את מה שהיה צריך להפנים לפני המון זמן בארץ: תפסיד בגלל טעות שלך כ 300-500 ש"ח אבל תשמור על השם שלך !

toren

New member
ככה צריך להיות

באמת יפה מאוד וככה צריך להיות. כאשר טועים משלמים. גם לי קרה מקרה דומה בקניון 522. קניתי שם מצלמה דיגיטלית ולאחר כשבוע למרות שהשתמשתי בה רציתי לשדרגה למצלמה יותר טובה. דיברתי עמם וסיפרתי להם את המקרה וללא שום בעיה הם החליפו לי את המצלמה למרות שהייתה משומשת כבר. אני לקוח קבוע שלהם וממש ממליץ עליהם כל הזמן. תנסי גם שם ותראי אותו יחס.

toren

New member
מקרה דומה שקרה בקניון 522

בהחלט יפה לשמוע שקניוני אינטרנט לומדים להתנהג כמוכרים אמינים. גם לי קרה מקרה די דומה עם קניון 522. קניתי מצלמה דיגיטלית והשתמשתי בה, המצלמה הייתה מצויינת, אך לאחר שבועיים רציתי לשדרגה לדגם טוב יותר. יצרתי קשר עמם וקניין שלהם בשם עדי החליף לי אותה ללא כל בעיה. אני לקוח קבוע שלהם וממש מרוצה מהשרות שלהם. אני ממליץ לך ולכל אחד אחר לנסות את השרות המצויין שלהם.

broshi

New member
מקרה דומה אבל עם סוף לא טוב

היה לי מקרה מאוד דומה בחברת פור סייל אבל הסוף של הסיפור אצלי הוא לא טוב... מבחינתם. מה שמראה, לצערי, ששירות טוב הוא לא מספיק להישרדות. חבל.

למעלה