מילה טובה

מילה טובה ../images/Emo40.gif

אז אחרי שקיטרנו לפסיכולוג הוירטואלי שלנו שמכיל את כלל חברי הפורום, הגיע הזמן גם לומר מילה טובה- אחת או שתיים, על האחים שלנו. ספרו מה אתם אוהבים בהם
מה הדבר שהכי מאפיין אותם לטובה וכו'

עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

מילה טובה על אחותי- מתחילה קצת בשלילי אבל כדי שתבינו את החיובי בזה: אחותי מאוד ביקורתית, אבל אני יודעת שזה בא ממקום של אהבה, שהיא לא רוצה שאעשה טעויות שהיא עשתה או עושה ולכן הביקורתיות שלה ואני מנסה להבין את זה ולא להתעצבן כל כך. ייאמר לזכותה שהיא גם מנסה פחות להעיר הערות וביקורות.
מילה טובה על אחי- הוא למל"מ כזה- לא מזיק לא מועיל

אחותי ואחי

אחותי נשמה טובה- מוכנה תמיד לעזור, שומרת על לולי ואדוארד, תמיד אוזן קשבת לסיפורים שלי. אחי - למרות השוני הגדול בנינו ובהשקפת החיים שלנו, אנחנו מנהלים שיחות מעניינות, הוא מצחיק ושנון ובכל מקום שהוא מגיע- אנשים יש נימשכים אליו כמו למגנט.

אממממ ... ../images/Emo124.gif

לגבי אחי הקטן אין לי ממש משהו טוב לומר . הוא בן אדם די מעצבן/נודניק/וולגרי (מחקו את חסר) . אבל אם תכריחו אותי למצוא משהו - אני אגיד שמתחת לפני השטח , אני יודע שיש לו לב טוב . נקודה לזכותו . לגבי אחותי הקטנה -
היא מותקקקקקקקקקק

פילפולה

New member
../images/Emo70.gif

אחותי-הבחורה הכי מקורית בעולם ואוהבת בצורה קיצונית [לפעמים קצת חונקת מאהבה]. אחי-רגיש ומבין וכואב כשלמישהו כואב.הילד הכי חמוד בשכונה!

למעלה