מילה ל- 2015

noaronen1

New member
מילה ל- 2015

חשבתי שאולי ננסה משהו שאולי ילווה אתכם במהלך השנה.
מכיוון שאני לא ממש מאמינה ב- New Year Resolution אלא יותר בצעדים קטנים.
יש משהו שהתחלתי לעשות וחשבתי שאולי גם אתם תרצו להשתתף.
לבחור רק מילה אחד שתלווה אתכם ב- 2015. מילה שיכולה לגרום לכם לשנות את הגישה שלכם ולהשיג לא דבר מסויים, אלא תשפיע על הרבה דברים.
זה יכול להיות בכל שפה שתרצו העיקר שתתחברו לזה. אבל התנאי - רק מילה אחת!
שנה שעברה המלה שלי היתה Joy כי הרגשתי ששנה לפני הייתי מאד עצובה. ובאמת למרות הרבה קשיים הכנסתי Joy לחיים שלי בכל מיני צורות.
השנה אני הולכת על Focus כי אני מרגישה שלפעמים אני קצת מתפזרת גם במחשבות ובהרבה דברים אחרים.
מי רוצה להצטרף?

alphadelta

New member
לנשום. המילה שלי ל 2015: לנשום

איזה רעיון מבורך. הנה אני מצטרפת. האם תזכירי לנו שנה הבאה מה בחרנו? ( לא בתור תוכחה אלא כדי לבדוק איפה כל אחד נמצא) זה יהיה מעניין.

noaronen1

New member
האמת שחשבתי לעשות את זה!

אז כן! לוקחת עלי את האתגר ואני אשמור לשנה הבאה (-:
&nbsp

1me too1

New member
joy

שנה שעברה היתה בסימן דכאוני, היו הרבה נפילות, עצבות
השנה - יהיה בסדר! (אני מקווה
)

noaronen1

New member
כמו כל דבר - צעדים קטנים אבל תמיד לאותו כיוון

זו הלמידה שלי.
לא תמיד אנחנו מצליחים, אבל הרעיון הוא לא להתייאש אלא להגיד - OK היום פחות הצלחתי להתפקס ואז ומחזירים את הפוקוס למה שאנחנו רוצים.
דבר נוסף שאני תמיד מציעה זה למצוא משהו עם המילה - לשים על צמיד, שרשרת, צרור מפתחות, תמונה על הראי ואני אוהבת reminder שקופץ לי ב- 9 בבוקר אחרי שהורדתי את הילדים בבית ספר. כל יום זה קופץ לי באייפון וכל יום אני שוכחת שזה יקפוץ...

forglemmigej

New member
רעיון מבריק

המלה שלי היא tålmodighed שמבטאים טול-מו-זי-ה הפרוש הוא סבלנות , גוד דאמ איט אין לי הרבה ממנה , רוצה להיות רגועה כשמשהו מתעכב, כשמשהו לא יוצא טוב, כשמישהו מעצבן , כשלמישהו יש דעה אחרת משלי בקיצור לתת לדברים לזרום בקצב שלהם.

המילה שלי היא... רוגע

לקחת דברים יותר בקלות , לא להלחיץ את עצמי סתם לפני דברים, פשוט לזרום ולנוע בטבעיות.

mumfor4

New member
המילה שלי : דיאטה

שינוי אורח אכילה ואורח חיים שלי.
יותר ספורט ויותר לסגור את הפה :)
שנה נהדרת

rona73

New member
אני חושבת יותר מדי אז המילה שלי היא.....

ספונטניות.

למעלה