מילה מטרידה

שואלת51

New member
מילה מטרידה

שלום, בני בן 3 ו-4 חודשים. לפני מספר ימים בעת שהייה בגינה בה שיחק עם חבר, הגיע בן הדוד של החבר עם אביו, בני פגש את הילד הנ"ל רק פעם אחת בעבר ואת אביו מעולם לא. לאחר כחצי שעה בתחיל להתרחק ממני וכאשר שאלתי אותו לאן הוא הולך הוא ציין את שמו של האב של בן הדוד. הסברתי לו שלא ניגשים לאדם שלא מכירים וכו', הוא קטע אותי ואמר "אמא ,אני מכיר את X אבא של Y הוא לא אנס". הוא חזר על המשפט פעמיים. ניסיתי מעט לדובב אותו אבל הוא אמר שהוא לא יודע איפה שמע את המילה ולא יודע מה משמעותה.
אני מניחה שהשאלה שלי היא, מה אני עושה עם זה? פניתי לגננת שלא יודעת היכן יכול היה לשמוע את המילה. מה שמטריד אותי זה שהוא עשה כביכול את ההקשר הנכון למילה ולא סתם זרק אותה לחלל האויר. האם להניח לזה? האם לנסות לדובב אותו שוב?

תודה מראש.
מאמא שישנה קצת פחות טוב בלילה.

DidiEyes

New member
נראה לי את יכולה לחזור לישון טוב

לו היה לילד שלך, חס וחלילה וחס, נסיון שלילי עם גבר פוגע מינית, הוא היה מתרחק מחברותם של גברים לא מוכרים היטב ואולי גם מקרובים ביותר, גם. סתם יש לך ילד פיקח כנרה מעל הממוצע ששמע את המילה בחדשות או את המשפט כולו בפרק של אופרת סבון או כד'.

אני לא מומחה, אבל זאת ההתרשמות שלי.

smile li

New member
מילה מטרידה

שלום לך,
מעבר למילה "אנס", שלצערנו שומעים אותה כמעט כל יום בחדשות והיא לא מילה נדירה, האם הבחנת בשינויים בהתנהגות הנורמלית של בנך (התפרצויות זעם, בכי, הסתגרות, פחדים, הרטבה וכו')?
במידה ולא, סביר להניח שלא ארע לבנך דבר.
במידה וכן, כתבי לי ואנחה אותך כדי לפעול.

ממליצה לך לא לתחקר אותו יותר לגבי האב של החבר. בנך אפילו לא יודע את פירוש המילה "אנס", אלא רק יודע שלפעמים היא נאמרת בסמיכות לגברים מבוגרים או לאנשים מאיימים/ זרים.

למעלה