מילואים אני
שקמיסטית לשעבר

shtootit

New member
מילואים אני../images/Emo35.gif שקמיסטית לשעבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הבושה של צהל ממש
מה קרה אין להם מה לעשות בחיים יש להם עודף פקידות עודף זמן וכסף שהן מציקים לי אני משוחררת בקושי חודשיים וכל הזמן מטרידים אותי עם המילואים הלו
אני הייתי שקמיסטית
ולא סתם עוד אחת שעשתה צרות והייתה ב3 בסיסם שלא נדבר על התיק קב"ן שהיה לי בצפון דרום ומרכז ממש מכה! מה הם רוצים ממני אני מילואים
אמרו לי שזה יהיה רק בזמן מילחמה אז למה אחרי חודש שיחרור כבר היה לי תרגיל טלפוני ולמה אחרי חודשיים אני צריכה להתייצב שם אוף
עוד לא הספקתי להבין מה זה אזרחות והם נופלים עליי רדו ממני
קחו את אחת הפקידות שלכם עזבו אותי
גם בחורה גם שקמיסטית בעייתית וגם מילואים איך זה מסתדר

maoz9

New member
אין למדינה הזאת בושה...

היא חותרת לחוסר אפליה בין נשים לגברים - פשוט עולם שלישי.... לקרוא לחייל/ת לתרגיל טלפוני פשוט מזעזע: אני מציע שתתקשרי ל"בצלם" על מחזה נורא של התעללות בשקמיסטים בדימוס... פשוט רעיון מטופש, נכון? - "צבא העם" - גברים כנשים. (דרך אגב התופעה ה"מזעזעת" של שילוב נשים במערך הצבאי אינה חדשה: סבתי היתה לוחמת ב"הגנה") הייתי ממליץ לפנות לאגודה לזכויות האזרח, צער בעלי חיים, או לחבורת האנריכסטים שיטלטלו את אמות הסיפין של הגדר על עוד מעשה נבלה של צה"ל...

shtootit

New member
מה אתה מפגר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שלא הבנת בכל את הכוונה
יש לי חברה קצינה שלא עושה מילואים אז שאני יעשה???? שפועל בנות בכלל לא עושות ????

shtootit

New member
מה לא בסדר בתמונה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היא לא עושה מילואים בגלל קיצוים אז הגיוני שאני יעשה
אני מכרתי במבה לאנשים

ניר נגר

New member
היי..ו? אנשים לא צריכים לאכול במבה

במילואים? רק אזרחים יכולים לאכול את המתוק מתוק הזה? :)) ומי ימכור להם את הבמבה הזו אם לא שיקמיסטית עטורת ניסיון? חמודה, לא רק קצינים עושים מילואים, גם טבחים, נהגים, אלחוטנים ועוד די הרבה תפקידים שאף אחד חושב שלא צריך לעשות אותם... תרגיל טלפוני, דחילק, כנסי לפרופורציות, ענית לטלפון, תיקתקת את המספר האישי וזהו! לא ביקשו ממך להסתער :) אז זה השמן לגאוות יחידה על התפקיד שמילאת בסדיר, ניפדש במילואים, וחסר לך שלא תעשי לי הנחה!!!

shtootit

New member
הלו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא יודעת עם שמתם ../images/Emo23.gif

אני בחורה
בנות לא עושות מילואים אלה אם הם היו קצינות או בתפקידים מיוחדים
אני הייתי יותר גרוע מפקידה הייתה עושה שבוע שבוע אני מילואים
כשלקצינה אחרת ויתרו על זה בכלל בגלל קיצוצים איפה ההיגיון
צהל=צבא המפגרים לישראל

ניר נגר

New member
לפי כמות האייקונים שמתי לב שאת

בחורה :)) טועה תוהה אך עם זאת טועה...אני מכיר הרבה בנות שעושות מילואים והן ממש לא קצינות. אני מכיר גם הרבה בנות שהיו "מתות" לעשות מילואים. עזבי אותך ממקרים בודדים, צה"ל צריך אותך, נפחי את החזה ותמשיכי הלאה :) אהה..וצהל - צבא ההגנה לישראל, נשבע לך...

shtootit

New member
יותר נכון....

צבא הגנה לפריירים כשרציתי לתרום ורציתי תפקיד יותר נורמלי משקמיסטית הם לא רצו חחח לחשוב שרציתי להיות מכית פעם הייתה לי מוטיבציה והצבא הרס אותה אז שישלם ויעזוב אותי בשקט כי ברגע שהסכמתי להיות שקמיסטית אמרתי שאני לא יתרום דקה מזמני יותר מידי לצבא וכך יהיה בלי מילואים בלי באלגן גם אם זה יגרור חתונה... ותפסיק להיות כזה מורעל זה מעצבן אותי....

Section

New member
בפעם האחרונה שבדקתי..

גם אני הייתי בחורה. ולי יש מילואים ביום ראשון הקרוב. לא אני לא קצינה וגם לא חובשת. בנות אחרות בתפקיד שלי מחלקות פעם בשנה מסכות אב"כ. ואני לא מתכוונת לעשות יום אחד, אלא את כל ה- 25 שאני יכולה לעשות. זה רק טלפון ויום אחד מסכן. לא כזה נורא!

shtootit

New member
ובשביל זה יש את המשפט

פיירים לא מתים רק מתחלפים אני לא מתכוונת לתרום עוד דקה מזמני לצבא אני עשיתי את שלי ושיגידו תודה ויעזבו אותי בשקט בייחוד כבשביל יום אחד שאני יתרום מזמני להם אני מפספסת יום עבודה ויום לימודים מי ישלם לי את זה ויחזיר לי את היום הזה אחכ
|

שיוויון זכויות

את רוצה נכון
שקראת את הכתבה התורנית על כך שנשים מרוויחות פחות התעצבנת
שראית בטלויזיה את הסקר על כמות עובדות בכירות במשרדי הממשלה קיטרת
אבל שיוויון חובות
למה מה קרה? שהפראיירים יעשו את העבודה ואני אשאר בבית בחימום מול הספרים. מצטער- אבל לכתוב דברים כאלו בפורום הזה - זה חוסר רגישות שגורם לי לבחילה קלה. אגב, דלתו של הקב"ן פתוחה בפנייך. קדימה הסתער
נחמד העניין הזה עם האייקונים, אולי אני אאמץ אותו...

shtootit

New member
אז ...

השאלה היא כזאת לצה שאני יעשה מילואים כשקצינה לשעבר לא עושה
מה דפוק במערכת
כשהמערכת תהיה הוגנת אין לי בעיה אבל כל עוד היא דפוקה שייחפסו אותי... חוצפה קצינה עשתה כסף על חשבון ההצבא לא עושה מילואים ואני ג'ובניקית ייעשה איפה השיויון כאן

ניר נגר

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד חמודה, איזה כיף

שיש בנות כמוך שיכולות להוות דוגמה לבנות שחושבות רק גברים עושים מילואים ולא מבינות שאנחנו כבר במאה ה 21 וששיוויון הזכויות כבר כאן.

Section

New member
אצלנו דווקא

יש יחסית הרבה בנות שעושות מילואים. אבל זה לא שמירה או משהו כזה, אז עדיין אין ממש שוויון.

ואני בכל הסיפור הזה בחרתי להיות

בת-יענה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניר נגר

New member
יש מצבים שבת יענה זה ציפור נפלאה

ואימוץ ההתנהגות שלה בכלל חכם :)) או שאני מסיק שאתה בכלל לא חובב במבה? חחחחח

אני מעדיף את הבמבה הרגילה

זו שאפשר פשוט להכניס לפה ולתת לה להתמסמס שם בפנים.

shtootit

New member
בואי נשווה...

מה היה התפקיד שלך
אני הייתי שקמיסטית הייתי עושה שבוע שבוע ואת

Section

New member
של מי יותר גדול?

אני הייתי מש"קית קישור. את הקורס עשיתי באותו הבה"ד שאת עשית. ישנתי ברחוב הבנות צריף לידכם. הטירונות- מטופשת 10 ימים והקורס עוד יותר מטופש 3 שבועות של כלום. שרתתי כי קל"ב שיש (במקרה האמת) והשעות היו 8-5:30 (בעקרון). שניהם מקצועות ירוקים במנילה, ללא התמיינות מוקדמת או דרישות גבוהות מדי (יעידו כאן הרבה אנשים על רמת המש"קיות שלהם). ואם היית קוראת קצת מה שכתבתי, היית רואה שבנות במקצוע שלי מחלקות מסכות פעם בשנה. זה שאני עושה משהו אחר ויותר זמן, זה מרצוני החופשי. אף אחד לא מכריח אותי להתנדב למילואים 5 ימים אחרי שהשתחררתי. אני עושה את זה כי אני רוצה. דרך אגב זה בלי שום קשר לשיוויון, אלא מתוך רצון לעזור למדור שלי בלבד ובכדי שאנשים (מילואימניקים בעיקר) לא יפגעו משירות לקוי שהם מקבלים. כי מה לעשות מדור של 7 אנשים לא יכול לתפקד עם 4 ששניים מתוכם חדשים בתפקיד. שאר הבנות שאני מדברת עליהן אצלנו הן בתפקידים אחרים שבאמת יותר חושבים מהתפקידים שלנו. אבל גם הן עושות את זה רק כי הן רוצות לעזור. לא כי מישהו מכריח אותן. כל מי שעושה אצלנו ביחידה מילואים מתנדבת אליהם. אף אחד לא מכריח אותן.

shtootit

New member
ממש כולי אושר....

ממש כולי אושר בשבילך את רוצה לתרום תתרמי אבל למה לעזלעל הם צריכים להכריח אותי לתרום כמו שאמרתי במהלך שירותי הצבאי ראיתי עד כמה המערכת הזאת באמת מלוכלכת ולא ראיתי (ועד עכשיו) שום טעם לתרום לה מזמני ובעיקר לא להפסיד בגלה כסף או זמן לימוד ככה ש.... כל אחד לפי סדר העדיפויות שלו ואגב אני בטוחה שעוד מעט תקבלי צלש....

למעלה