מילואים בהתנדבות

מילואים בהתנדבות

שלום חברים יקרים,

אני אירה. אמנם כנראה כאישה כבר זקנה כדי להתנדב (27) אבל אני עובדת סוציאלית במקצועי. בצבא הייתי מש"קית קישור של גדוד הנדסה (שירות צבאי בהצטיינות).
פרופיל רפואי נמוך (45) - אבל מאוד רוצה לתרום. אולי במקצועי (קב"ן, קצינת נפגעים?), לא יודעת מה האפשרויות העומדות בפניי אם בכלל.

אשמח לכל פיסת מידע. העדיפות הראשונה היא הגדוד שלי בצבא אבל לא נראה לי שהם זקוקים שם.

תודה גדולה

אושי231

New member
היי אירה, שירתתי במשרד לידך

וכשהגעתי את השתחררת אחרי מס' שבועות,
ואני זוכרת אותך, בחורה מקסימה ושובת לב, כל הכבוד לך על רוח ההתנדבות!
למרות שהרבה שנים לא דיברנו, השארת עלי רושם מעולה.
אני יודעת שאת היחידה הספציפית שלך כן גייסו אך מאחר והם בשטח אין לך מה לעשות שם. רוב ההתעסקות שלך ביחידה הזו אמורה להיות בתעסוקות מבצעיות או באימונים, מבחינת השלישות.
הסגל אצלך ביחידה התחלף ולכן אני שולחת לך בפייסבוק מס' של קצינה שתוכלי לבדוק איתה אם צריך עזרה שם (הם לפני ביקורת אכ"א, אולי צריך סיוע), ואם לא- אולי היא יודעת על מקום שכן.
&nbsp
בנוסף, ובגלל שאני רואה שזה חשוב לך, אני אתן עוד מס' רעיונות:
- פניה לעיריה, לבדוק דרכם אם יש צורך בעו"ס שתסייע למשפחות הפצועים.
- ביקור בבתי חולים, לשבת איתם קצת ולשמוע אותם. לפעמים בנאדם רק צריך שישמעו אותו.
- אני ראיתי שאת מתעסקת עם חיות, שווה לחשוב על "כלבת ליטוף" או משהו כזה שתהיה קצת עם הפצועים, זה תמיד נחמד.
&nbsp
- תבדקי עם העיריה גם כן אם אפשר להקים קבוצת תמיכה באיזור לנפגעי פעולות האיבה, או להצטרף כמנחה לקבוצה כזאת.
&nbsp
אלו הרעיונות שכרגע יש לי.. אם יהיו לי עוד אני אשמח להגיד

יישר כוח!!
&nbsp

יודעת שגייס אותם. ליבי איתם

בקשר עם אחד המ"פים.
תודה על המילים החמות. זה באמת מחמם את הלב. אני לקראת סיום התואר השני עכשיו בהתמחות טראומה (בדצמבר נותר רק להגיש את התזה)
אני הבנתי מאחד המ"פים שיש שם מספיק סגל שלישות בגדוד ואף יותר מדי ולכן אני לא רוצה להעמיס. רוצה להביא לידי ביטוי את הכישורים שלי במילואים. אם זקוקים למשל לקב"ן או קצין נפגעים (מוכנה לעבור השתלמויות בהתאם משום שבסיס ידע יש לי). גם אם זה לא ביחידה שלי.
לא רוצה לעשות שירות מילואים בתור התפקיד שלי כמש"קית קישור.
שלחתי מייל למוקד מילואים כפי שנכתב באתר מילואים.

אני מתנדבת בסופי שבוע עם בעלי חיים נטושים, אבל בדצמבר אתפנה הרבה יותר גם אם זה לקבוצות תמיכה, בשמחה.

נ.ב הכינוי הקודם שלי משום מה לא מצליחה לשחזר אותו.

תודה שוב |U4ֻ

merv12

New member
את ממש לא זקנה

אל תרגישי קשישה.
אני בת 34 ומגוייסת כבר חודש בצו 8

למעלה