מילואים בסבבה.

מילואים בסבבה.

הסיפור מוקדש לזאת שעדיין מפנטזת..(ויודעת שזה בשבילה) בעסה, שוב מילואים. ועוד בשטחים.. טוב נו, כולה חודש, יעבור, אמרתי לעצמי. ארגנתי תיק, מדים וכל שאר השטויות. ויצאתי. אחרי שבוע של טחינת אימונים וקריעת תחת, הגענו לבסיס באיו``ש. תעסוקה חרא אבל בנות פצצה. היתה אחת ענבר. מדהימה. גוף חטוב, עיניים כחולות, שיער שטני, שדיים, טוב נו, לא יכולתי בדיוק לראות אבל מבעד לחולצה.. פשוט מדהימה. העברנו יחד לילות של דיבורים שכמובן והגיעו, איך לא, לסקס. לילדה, ששכבה כבר עם ים של גברים, היה חלום. היתה מישהי כוסית בבסיס (לא כמוה.. אבל מספיק) והיא חלמה לשכב איתה. רק פעם אחת, לנסות, לטעום. קראו לה מורן. רק מלחשוב על הרעיון של שניהם יחד, כמעט וגמרתי במקום. הבטחתי לה שאני מסדר לה את העניין (חבר של חבר..) אבל בתמורה לכך שאני לפחות אוכל לראות (רציתי להצטרף אבל.. אין סיכוי אמרתי לעצמי, ועדיף להסתפק במועט מאשר כלום..). יום שישי, הבסיס התרוקן קצת (כל הג`ובניקים הלכו הביתה..) וקבענו בחדר של ענבר (שהיתה קצינה שם) בחצות. הרטיבות והזקפה שהחלה בתחתוני, וקצב הלב שגבר בחזי, כמעט והסגירו את כוונותי הלא כ``כ תמימות.. `רק לראות`. הגעתי לחדר, היינו רק אני וענבר. היא לבשה מכנסי מדים וגופיית טריקו שהבליטה את שדיה המדהימים. התקרבתי קצת ונשענתי עליה כאילו בתמימות, עובר עם אצבעי על רגליה, עולה לאט במעלה ירכה וכמעט שמגיע. די.. היא אמרה, מתחנחן משהו, אבל די. הפסקתי, מסתכל על עיניה שמסגירות את האורגזמה שכמעט והגיעה. הכנסתי את ידי מתחת לגופיה, לאט. מלטף את בטנה ועולה אט לשדיה, תוך גניחותיה (שכמעט והעירו את המח``ט..) הרכות מעסה את פטמותיה וממולל אותם בידי בעדינות וצובט אותן קלות. מלטף באצבעי בסיבובים את שדה ויורד.. שיט. דופקים בדלת. בדלת עמדה מורן. עם מדים אמנם (בכל זאת.. בסיס) אבל כמות הכפתורים בחולצה שהיו סגורים לא יכלה להסתיר יותר מידי מגופה החטוב ושדיה הזקופים והיפים שכמעט ועמדו לפרוץ החוצה. תיכנסי אמרתי לה, שלא תתקררי. אבל קיץ, היא עונה לי. מה זה משנה, למה להכנס לקטנות..? עניתי. נעלתי את הדלת מאחורי. בקיצור עומדות שתי הכוסיות בפינה של החדר על המיטה הצבאית, התחתונים שלי עמדו להתפקע מהלחץ הגובר ועולה.. והן היו נבוכות. צריכות עזרה? שאלתי. המבטים שלהן הנבוכים עברו ממכנסי העומדות להתפקע לעיני המתחננות.. עונה לי ענבר, קצת.. הורדתי את החולצה והמכנסיים נשאר רק עם תחתונים שכבר לא כיסו הרבה.. והתקרבתי למורן מאחור, נצמד אליה מרגיש את אגנה מחזיר לי אהבה. ביקשתי מענבר שתעזור לי להפשיט אותה. בכיף, היא עונה, תוך כדי שהיא מפשיטה אותה. מורידה לאט את חולצתה, חושפת את שדיה (חזיה כמובן שלא היתה..) העגולים והזקורים, מלקקת את גופה, קודם בין שדיה ואח``כ את הפטמות. יורדת אל קו התחתונים ומלקקת מהטבור ולמטה. תוך כדי שענבר ממשיכה ללקק את מורן, הורדתי את מכנסיה של מורן, משאיר אותה רק עם תחתוני חוטיני שקופים וסקסיים שגילו כוס חלק ויפה. מה שאיפשר לענבר להמשיך ולרדת עם הלשון למקומות שחיכו לכך יותר מכל. כשראיתי שמורן `מטופלת` עברתי לענבר, שהיתה עסוקה מידי עם מורן בשביל לשים לב בכלל. משכתי את כולנו למיטה - שהיתה קצת צרה מלהכיל את שלושתנו, אז התגלגלנו לרצפה הקרה. שירן, ענבר באמצע ואני מאסף..ומלטף. הורדתי את תחתוניה של ענבר. וראיתי את הכוס המדהים ביותר שראיתי מימי. חלק, עם שער בלונדיני קצוץ ויפה. פשוט מדהים. שלחתי את אצבעי לקו שדיה,עובר ומקיף אותם תוך עיסוי עם כף היד, לאט ובעדינות ויורד עד לכוס. ענבר השמיעה גניחות עדינות לוקחת את ידי ודוחפת אותה למטה. עם האצבע ליטפתי את הדגדגן שהיה נפוח וחיכה לטיפול הראוי. עם היד השניה עיסיתי את שדיה. ענבר התחילה לגנוח בפראות. וואו, תרגיעי, אמרתי לה, לא בא לי איזה קצין פה בחגיגה.. עדיף שיישנו.. עוד לא גמרתי את המשפט וענבר הגיעה לאורגמה הראשונה שלה. ענבר בינתיים, כדי להרגע, נשכבה על הגב, נותנת למורן לרדת לה. מורן בתמורה, הסתובבה מעליה בתנוחת 69, חושפת את כוסה המדהים ללשונה החוקרת, של ענבר. אני בינתיים הורדתי את תחתוני, והכנסתי את אברי הזקוף לכוסה הרטוב של ענבר, נתון לחסדי לשונה של מורן. נוגע, חודר קצת, מלטף ומחכך עד שלאט לאט, מכניס את כולו לכוס המזמין של ענבר. מורן, מלקקת את הכוס של ענבר מסביב לזין שממלא אותו וממשיכה לטיפול ארוך באברי הזקוף. ענבר, שמתלבטת בין להעסיק את פיה בלגנוח לבין מציצה למורן, מניעה את אגנה קדימה ואחורה, בתנועות מהירות, עד שגמרנו שנינו. אני התיישבתי קצת להרגע, ואילו מורן, שגמרה מהלשון של ענבר, לא הסתפקה. והתיישבה על אברי הגדול שהתעורר מחדש. דוהרת עלי תוך כדי נשיקות עמוקות ורטובות לענבר. נתתי לידי לעסות את שדיה הזקופים, מה שעזר לה לגמור כמה שניות אחר כך. נשכבנו שלושתנו להרגע.. עד שצפצף הביפר, ירי בכביש 456. הקפצה.

שוטרת? חוקרת? פיקולו?

החתול המגעיל מתחיל איתי עוד הפעם!!!!!!!!!! שוטרת שלי תגני עליי... חוקרת תחקרי מה הולך פה.... פיקולו תיפתח את הפה שלך עליו.... שרוני

אף אחד לא יעזור לך את התחלת

שרוני מתוקה את התחלת.. אז תגמרי לבד.. אף אחד לא יעזור לך הפעם ;-)

אחות מתוקה..

אחותי.. מת עליך.. קחי את הסיפור ועשי בו כרצונך.. את תמיד מוזמנת שלך לנצח.. בליקוקים החתול.

למעלה