מילואים בעזה

bob1972

New member
מילואים בעזה

מה אני אגיד לכם עשיתי מילואים בעזה אני לא איזה מורעל אבל מילואים אני עושה בתור אזרח ד"א אני בן 32 לא איזה פטריוט מי יודע מה. אבל שראיתי את התושבים שם מי שאתם קוראים להם מתנחלים ואני מודה גם אני קורא להם כך לפעמים. הגעתי למסקנה הם גרים שם זה הבית שלהם והם די נחמדים למען האמת הם מגדלים שם ילדים לא פחות חמודים "משלנו" יש להם גינות הם שתלו עצים ואני לא מבין מי אנחנו בעצם שנגיד להם ללכת מפה. תפסיקו לסרב צרי אןפקים שכמותכם ותנסו להבין מיהם אותם אנשים ואולי יחד נילחם באוייב האמיתי ...

shaief

New member
אתה צר אופקים, וגזען.

האנשים האלה מראים לך את הצד היפה שלהם, איזה נחמדים הם, וכמה הם "נורמלים", אבל אתה שוכח ש-3.5 מיליון אנשים חיים בתת תנאים ועכשיו גם בגטאות כדי שהם יוכלו לשבת בגינה שלהם ולשתול עצים. שי.

bob1972

New member
תגובה

לא אנחנו התחלנו את כל הבלאגן הזה הם אלה שהכריחו אותנו להילחם בהם (48,67,72,וכו...) שישאו בתוצאות מצידי שיילכו לעזאזל

bob1972

New member
תגובה

לא אנחנו התחלנו את כל הבלאגן הזה הם אלה שהכריחו אותנו להילחם בהם (48,67,72,וכו...) שישאו בתוצאות מצידי שיילכו לעזאזל

shaief

New member
הוא שאמרתי, גזען ותו לא.

אגב, מלחמת יום כיפור היתה ב-1973... שי.

bob1972

New member
כמה שנון

זה התשובות שעונים שפשוט מרגישים שהצדק הולך ובורח ממך...

shaief

New member
לא כתבת כלום ששווה לענות עליו.

תיארת כמה המתנחלים "נורמלים" ושיש להם גינות ועצים, ואז שהזכרתי לך שיש גם פלסטינים, כתבת שהם התחילו. 32? נשמע לי יותר כמו 12. שי.

bob1972

New member
התנשאות

זה מה שקורא שמתכחשים למציאות זה מאוד כואב בבטן ואז מחפשים מנגנון הגנה כלשהוא קוראים לזה התנשאות זה מכניס אותך למן בועה בה אתה בטוח שאתה צודק אני מרחם עליך וד"א בן כמה אתה לא אמרת עדיין מאוד מרחם עליך הייתי איפה שאתה אתה תזדקן מריר מאוד

Vendetta

New member
ואתה בור, או פשוט נבל

לא היה שמץ של גזענות בהודעה שלו (כל מה שהוא עשה זה לומר שלדעתו מתנחלים הם אנשים נורמלים - משהו שכנראה מאוד הציק לך...), אבל זה לא ממש עניין אותך - אתה פשוט חיפשת סיבה לדחוף לאיפשהו את אחת מן המילים הבודדות שאתה מכיר: "גזען", "פאשיסט", "מתלהם", וכו' וכו'... כל אלה כינויים שמרבים להשתמש בהם בשמאל, אם כי לרוב גם נלווה חוסר הבנה מוחלט לגבי משמעותם, כמו במקרה הזה.

shaief

New member
התייחסות לסבל הפלסטיני כאל שקוף...

...היא גזענות. התעלמות מנוכחות של 3.5 מיליון אנשים זו גזענות. אתם גזענים ואני בור. שי.

Vendetta

New member
לך תלמד על המושג "גזענות"

ותחזור לכאן. אני לא מתכוון להתווכח איתך על מושג שאתה בכלל לא מכיר.

shaief

New member
ואגב, הוא כינה אותנו צרי אופקים

והוא קרא לנו להילחם נגד האויב האמיתי... מעניין מי זה האויב האמיתי, אולי זה שאינו נראה... שי.

Vendetta

New member
וואו, כמה גזעני ופאשיסטי מצידו...

הוא רוצה להילחם בטרוריסטים - אכן, הוא ראוי לכל עונשי המיתה האפשריים, ואף יותר מכך...

Azazel

New member
../images/Emo6.gif

וואו, הוא אמר שהמצב הוא לא חד-מימדי, ואתה מייד אמרת שהוא צר אופקים וגזען..... חחחחח

shaief

New member
הוא לא אמר את זה...

...הוא סיפר כמה המתנחלים "נורמלים" בזמן שהוא שכח שיש אוכלוסיה שלמה שכלואה בגלל החבר'ה הנחמדים האלה. כמו כן, הוא כינה אותי ואת חברי צרי אופקים, אז כתבתי לו שהוא צר אופקים, וגזען. צר אופקים כי הוא "שכח" שקיימים 3.5 מיליון איש שסובלים מהמצב הזה, וגזען, כי אותם אנשים שהוא "שכח" הם פשוט לא יהודים... שי.

Azazel

New member
מה?!

הוא גזען כי הוא לא ציין את הפלסטינאים? וואו. חדש לי. אוכלוסיה שלמה שכלואה? האם אתה חושב שמצבם ישתנה כשישראל תצא? (וזה יקרה). המקום ההוא יהיה מכלאה ויהי מה. אפילו אם לא ישאר שם ישראלי אחד, החיים שם יהיו אותו זבל, עם צפיפות, תת-תנאי מחייה, וכו' וכו'.

shaief

New member
הוא גזען כי...

את המשפט החיים עדיפים על איכות החיים הוא מפרש ככה: איכות החיים שלנו עדיפה על החיים שלהם. הוא שם את הערבים בדרגה ב'. מבחינתו הם שקופים, לא נראים, לא שומעים את הסבל שלהם מבעד לחומות ולחיילים... שי.

למעלה