מילואים-התראה קצרה + אי קבלת צו
היי, צריכה ייעוץ דחוף!
לפני שעה קיבלתי טלפון שבו נשאלתי אם אני מגיעה ליום ראיונות ביום שני ה24/08.
אמרתי לה שאין לי מושג על מה היא מדברת, והיא שאלה "מה, לא קיבלת צו?" ואמרתי לה שלא. אז היא אמרה שיש לי יום ראיונות ביום שני (שאגב, אין לי מושג מתי זה, איפה ומה זה בכלל) ואמרתי לה שיש לי בוחן באותו יום, אני סטודנטית. והיא אמרה לי להגיש טופש 58 ו"נראה אם יאשרו לי."
מקצת חיפוש באינטרנט הבנתי שעד שעונים על הטופס זה טיפה לוקח זמן אז הסיכויים שלפני יום שני אקבל תשובה שואף לאפס.
ולכן אני שואלת מה עלי לעשות?
האם אני מחויבת להגיע למרות שלא קיבלתי צו, וההתראה הטלפונית היא 6 ימים לפני?
קצת על עצמי, שיררתי בתור מנהלת רשת בבה"ד 6 וקיבלתי קורס צ'ופר ועשיתי רישיון על משאית (אין לי שום היתרי נהיגה, זה רק המשאית וגם הרישיון הצבאי תקף לשנה ועברו שנתיים כבר) ובעקבות הקורס יש לי כביכול שירות מילואים.
אין לי שום פרטים לגבי איפה המילואים שלי אמורים להיות בכללי, אין לי שום אנשי קשר.. כך שגם לדבר עם מישהו- אין לי מושג עם מי אני אמורה.
אין לי בעיה באמת לשרת, אפילו כל השנה האחרונה צחקתי עם חברים למה לא קוראים לי.
אשמח לתגובה מהירה בשביל שאדע איך לטפל בעניין,
תודה מראש !
היי, צריכה ייעוץ דחוף!
לפני שעה קיבלתי טלפון שבו נשאלתי אם אני מגיעה ליום ראיונות ביום שני ה24/08.
אמרתי לה שאין לי מושג על מה היא מדברת, והיא שאלה "מה, לא קיבלת צו?" ואמרתי לה שלא. אז היא אמרה שיש לי יום ראיונות ביום שני (שאגב, אין לי מושג מתי זה, איפה ומה זה בכלל) ואמרתי לה שיש לי בוחן באותו יום, אני סטודנטית. והיא אמרה לי להגיש טופש 58 ו"נראה אם יאשרו לי."
מקצת חיפוש באינטרנט הבנתי שעד שעונים על הטופס זה טיפה לוקח זמן אז הסיכויים שלפני יום שני אקבל תשובה שואף לאפס.
ולכן אני שואלת מה עלי לעשות?
האם אני מחויבת להגיע למרות שלא קיבלתי צו, וההתראה הטלפונית היא 6 ימים לפני?
קצת על עצמי, שיררתי בתור מנהלת רשת בבה"ד 6 וקיבלתי קורס צ'ופר ועשיתי רישיון על משאית (אין לי שום היתרי נהיגה, זה רק המשאית וגם הרישיון הצבאי תקף לשנה ועברו שנתיים כבר) ובעקבות הקורס יש לי כביכול שירות מילואים.
אין לי שום פרטים לגבי איפה המילואים שלי אמורים להיות בכללי, אין לי שום אנשי קשר.. כך שגם לדבר עם מישהו- אין לי מושג עם מי אני אמורה.
אין לי בעיה באמת לשרת, אפילו כל השנה האחרונה צחקתי עם חברים למה לא קוראים לי.
אשמח לתגובה מהירה בשביל שאדע איך לטפל בעניין,
תודה מראש !