מילואים כן או לא?

kobi80

New member
מילואים כן או לא?

אם אני סטונדנט ואני מקבל צו באמצע הסמסטר כלומר שנת הלימודים יש אפשרות לדחות את המילואים לחודש שאין לימודים? ואם זה נעשה זה נעשה בקלות?

שון פרץ

New member
אתה תעשה כמו גדול

כי יש עוד מליון סטודנטים. והמ"פ יגיד לך שלכולם קשה... בקיצור ישימו עליך זין עיראקי .

negev

New member
למה ? מה קרה ? אין התחשבות

בסטודנטים , הם הולכים עם היחידות האורגניות , במקרה הטוב לוקחים שני סטודנטים ועושים מהם חיל אחד - כל אחד חצי מילואים - כך שישלימו לתקן לובש חאקי אחד .

תנסה להגיש ולת"מ סטודנטים

ולדבר עם המפקד. מה שמגיע לך עפ"י פקודות הצבא אני בטוח שתקבל, עד כמה שידוע לי מדובר בקיצור ל-21 יום, שבימינו זו בדיחה, וגם זה רק לתואר ראשון - למה? ככה. אני מקווה שתנועת בלת"מ תצליח להשיג עוד הקלות בעתיד. בהצלחה הן בלימודים והן בנסיונותיך להשיג הקלות.

ניר נגר

New member
היי קובי, קודם כל בתור סטודנט

לתואר ראשון אתה תעשה לא יותר מ 21 ימי מילואים בשנה. אם אתה לא מוצב על יחידה אורגנית בקש מקצין הקישור לדחות לך את המילואים. אם אתה מוצב ביחידה אורגנית הגש וולת"ם וכן דבר עם המפקד שלך, קח בחשבון שרוב המילואימניקים הם סדודנטים, כך זה אצלי... בהצלחה

Section

New member
הכל תלוי...

קודם כל הגש ולת"ם. אני ממליצה גם להגיע לועדה. מסטטיסטיקה קטנה שעשיתי זה משיג תוצאות טובות יותר. אם לא דחיה אז קיצור לפחות. בנוסף פנה למפקדים שלך/לקצינת הקישור. אני לא יודעת איפה אתה משרת ולכן לא יודעת איך הדברים עובדים אצלכם. אבל אפשר לדחות מילואים. אם זה קל? זה תלוי. לפעמים כן ולפעמים לא. משהו שאתה יכול לעשות כדי להקל על העניין? לא. אלה בדר"כ עניינים צבאיים שאין לך שליטה עליהם (וגם לאו דווקא למשרד הקישור). מה הבעיה עם דחיית כל הסטודנטים לקיץ? שיש המון סטודנטים ולא כל כך הרבה חופשת סמסטר.. אז כן, תמיד יהיו כאלה שידפקו. אין מה לעשות. משרד קישור חכם ינסה לסדר את זה ככה שמי שהפסיד לימודים שנה אחת יקבל שנה אחרת מילואים בחופש, לשם האיזון. כמובן שזה לא תמיד אפשרי.. ושוב, זה תלוי ביחידת המילואים שלך. ובדר"כ מה שעושים זה באמת הופכים שני חיילים לחייל אחד ומפצלים ביניהם את התעסוקה. דרך אגב, שנת סטודנטיאלית מתחילה ב- 1 באוקטובר ונגמרת ב- 31 ביולי.

למעלה