מילואים... מילואים....

smailie

New member
מילואים... מילואים....

לא יודע למה, אולי בהשראת "בופור" באה לי מחשבה מה אעשה אם יקראו לי למילואים בשנה הקרובה. להשאיר ילדה בת שנה בבית, כשהמצב הביטחוני לא ברור והכל יכול לקרות, זה לא משהו שעושה אותי רגוע במיוחד. אני זוכר את אבא שלי הולך לצבא. לאו דווקא למלחמה. תמיד ידעתי שלא יקרה לו כלום (הוא היה בלבנון בתחילת שנות ה-80', אבל הייתי קטן מדי בשביל להבין את המשמעוּת ולכן לא היו לי רגשות של דאגה).

ronnm

New member
כל כך מזדהה

אני אמור לצאת למילואים לשלושה ימים באפריל ועוד חודש בספטמבר כל מה שמעסיק אותי זה איך אני משאיר את האישה לבד? איך היא תסתדר (המשפחה גרה רחוק)? איך אני לא אמות מגעגועים לילד? פתאום אני מבין את כל החברה בפלוגה שכבר מזמן הפכו להורים, המבט המודאג שלהם, חוסר המוטיבציה לפעמים. תמיד צחקנו על זה שהמשפחה תמיד בסדר עד שהאבא יוצא למילואים ואז פתאום הילדים חולים, פרצו לבית, גנבו את האוטו, האישה חולה, הדוד התפוצץ, הברז דולף, הכיור סתום, הגז במזגן/בתנור נגמר... וכל זה עוד לפני הדאגה לעצמי ולמה שעלול לקרות לי

hag70

New member
ואני התחתנתי כשהייתי במילואים

כבר לא זוכר למה, אבל ככה יצא (וזה לא שאני עושה משהו ממש חשוב במילואים). יצאתי 3 ימים לפני הטקס וחזרתי יומיים אחרי. אני אישית לא זוכר את זה כמשהו טראומטי בכלל (מצד שני אני לא זוכר הרבה דברים
). לצערנו צריך להבין שככה זה אצלנו במדינה
. המילואים יכולים לשבש לך את החיים בכל אשר תפנה. מקווה שיעבור לשניכם במהירות ובשלום
.

smailie

New member
אה, לא! בינתיים לא קיבלתי קריאה למילואים

אבל בימים האחרונים הירהרתי ביני לבין עצמי לגבי אפשרות כזאת, אם תקרה.

batzush

New member
השנה זו הפעם הראשונה שאני מתלבט עם להתייצב

ואללה לא מתאים לי להשאיר את הנסיך לבד בבית חודש. הוא בדיוק יהיה בן שנה!!!!!!!
פשוט ככה , בלי גינונים ושטויות , לא מתאים לי. אבל אם אני לא אלך ואתם לא תלכו ועוד עשרות ומאות כמונו לא ילכו , יקח ממש קצת זמן עד ששנקין יהיה מלא באזרחים סורים שמחפשים מציאות לחג איד אל חרטא...........

למעלה