מילואים מתסכלים, שלא במקצוע בו עסקתי

disturbedZ

New member
מילואים מתסכלים, שלא במקצוע בו עסקתי

רציתי קצת לפרוק וגם להתייעץ...
בסדיר שלי התפקיד שלי היה נתמ"מ, בצוות שכמובן מתעסק בחוות שרתים וניהול המשתמשים של האזור.
אבל במילואים שלי קוראים לי על תקן של מנהל רשת, שזה בכלל צוות אחר שאני לא מבין בתפקיד שלהם שום דבר, כך שיוצא שאנחנו המילואמניקים יושבים כל היום ולא עושים כלום, וכשכבר יש תקלה בסוף גם ככה קוראים לאחד הסדירים כי אנחנו לא יודעים איך לטפל בתקלות שלהם.
בסוף העבודה שלי במילואים מסתכמת בתקן של סוחב מחשבים ומדי פעם לדגם כמה כבלים (כי חס ושלום שמישהו מהקצינים יראה כבלים לא קשורים). לי זה מרגיש מעליב נורא, ואני באמת לא חושב שאני תורם משהו למישהו, ושאם לא הייתי מגיע בכלל למישהו היה אכפת.
המפקד שלי מהסדיר, הוא אדם נחמד אבל לצערי הוא נורא עדין ובחיים לא ידבר עם האחראית שיבוצים כדי להעביר אותי לצוות הקודם שלי למילואים (וזה למרות שהוא והצוות באמת צריכים את העזרה המקצועית שלי, כי כשאני בסביבה הם נעזרים בי). לסמ"פ זה ממש לא מזיז, כי לה העיקר שישלחו X מילואמניקים לאזור התרגיל ושוב, זה למרות שאנחנו לא עושים שם כ-ל-ו-ם.
האם לדעתכם אני יכול לעשות משהו? לפנות למישהו? אם אני עושה מילואים אני רוצה שלפחות אני אוכל להתעסק במה שאני יכול לתרום בו במקצוע שלי...

המון תודה1

אושי231

New member
היי
קודם כל שאפו על המוטיבציה

לא רואים אנשים כמוך כל יום וחבל שצה"ל לא יודע לנצל את זה...
אני יכולה להציע לך לפנות למג"ד היחידה ולבדוק איתו מה ניתן לעשות. כלומר- תעקוף את הסמ"פ.

disturbedZ

New member
היי אושי

קודם כל תודה על התשובה המהירה :)

כיצד אני פונה אליו? אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה... לגשת ללשכה ולבקש מהחיילת שלו פגישה? או דרך המפקדת? אין לי מושג איך זה עובד... אני רק יודע איפה המשרד שלו, אבל תכלס אין לי מושג אפילו איך המג"ד נראה..

אושי231

New member
דרך קצינת הקישור

פנה אליה ותאמר לה שאתה מעוניין שסיכום ראיון איתו. היא תברר מולו מתי הוא יכול להגיע אליה למשרד ותזמן גם אותך באותו היום

למעלה