מילואים - עושים או לא עושים?

מילואים - עושים או לא עושים?

שלום!אני לא מזמן התחלתי לעשות מילואים אני עובד הרבה מאוד שעות נוספות, וכשעושה מילואים - אני לא מקבל על שעות נוספות, וזה גורם לי הפסד כבד (4 ימי מילואים בחודש - בנטו אני מפסיד כ 2000 ש"ח!!) מה עושים עם זה (חוץ מ"לעזוב מילואים"
שלמעשה, זו תהיה האופציה אם לא אמצא משהו מתאים תודה

עד כמה שידוע לי

עושים ממוצע של 3 חדשים לפני המילואים ולפי זה מחשבים כמה מגיע לך בשביל שלא תפסיד יותר מדי.

נאבקים על זכויות ותיקון עיוותים

מצטרפים לבלת"מ כדי להיאבק, בין היתר, על העיקרון של "זכויות תמורת חובות" למען תיגמול אנשי המילואים בנקודות זיכוי במס-הכנסה. נאבקים על תיקון העיוות לשינוי שיטת חישוב דמי המילואים כדי שנקבל תשלום עבור ימי שישי ושבת, נאבקים כדי להעלות את הסף המינימלי לתשלום דמי מילואים לשכר הממוצע במשק וכדי שיחוקקו חוקין שיצמצמו למינימום את הפגיעה בכל מערכות חייו של איש המילואים ומשפחתו.

תשובה רצינית !

לידיעתך : המוסד לביטוח לאומי קובע מה יהיה הפיצוי למעביד. אופן החישוב הוא כדלקמן : לוקחים את השכר ברוטו של שלושת החודשים שקדמו לחודש בו התחילו המילואים (של 3 החודשים ביחד), מחלקים ל 90 (נותן שכר יומי) ואת התוצאה מכפילים במספר ימי המילואים בתלוש הצהוב שקיבלת כאשר סיימת מילואים. אם המעביד שלך בסדר אז הוא ישלם לך לפי מה שהיה ב 3 החודשים הנ"ל. אם לא אז תתוכח איתו !

המטרה לשנות את החוק

אנחנו לא מתווכחים עם הביטוח הלאומי ולא מנהלים עמו משא ומתן. מטרתנו, בין היתר, היא לשנות חוקים כדי שיטיבו עם אנשי המילואים ומשפחותיהם. הכתובת היא הממשלה, תהא אשר תהא, ובמשיקים מסוימים גם הצבא. כדאי שתיכנס לאתר שלנו (יש קישור מהעמוד הראשי של הפורום) ותבין לעומק על מה אני מדבר

למעלה