מילואים

קוסטיקה

New member
מילואים

כפי שסיפרתי כאן בחודש האחרון אני חדש בעניין של הסרטן. אמנם כבר אחרי ניתוח וכל הבדיקות הנדרשות, אך רק השבוע אפגש עם אונקולוג על מנת שיסביר מה ולמה וכיצד ואיך בהמשך... ולשאלתי: העובדה שחליתי בסרטן - האם יש לה משמעות לגבי שירות/פטור מילואים? תודה

מידע אישי

הצבא משחרר לגמרי ממילואים יזמנו אותך עוד פעם אחת לתת לך תעודת שיחרור והוקרה על פועלך... שתהיה לך החלמה קלה ומהירה

שאף יקר, היי ../images/Emo151.gif

אז איך היה לכם בחג? חייכת המון???????????? איילת האביב

ערב חג

זאת פעם ראשונה שעשיתי את ערב החג אצל חברים ולא עם המשפחה משום מה ציפו ממני לברך אז מה שיצא לי על גרגרי הרימון ברכתי במקום שנזכה למצוות... שנזכה לכסף..... על ראש הדג במקום שנהיה לראש... ברכתי שנתפוס ראש טוב... ועל התפוח בדבש האמת שאין לי מושג אולי יש לך רעיון?

על תפוח בלי דבש.חה חה

ועל תפוח בלי דבש....נזרקים מגן העדן..... בייייייייי איילת האביב

rubber duck

New member
לגבי המילואים

כבר ניזמנו אותך לוועדה שתשאל לשלומך , תגיד לך תודה על המסירות אבל אנו מוותרים על שירותך ולסיום ידחפו לידך טופס התנדבות ומעבר לזה , הקרב הגדול עוד לפניך הוא לא יהיה קל מחד ומאידך אתה מסוגל לכל , לא לוותר ולא להתיאש שרון

קוסטיקה

New member
לברווז הגומי הכובעוני

מי ילחש לאוזנם לזמן אותי או שמא זה תלוי בי אם אחליט ליזום פנייה לקצינת הקישור או לאו?

rubber duck

New member
סביר להניח שבשלב מסוים

תזומן לשירות מילואים , או אז תמאל את הטופס הרפואי בזימון וכשקצינת הקישור תקבלו היא כבר תזמנך לוועדה רפואית מעבר לכך אתה תמיד יכול לפנות אליה וליידע אותה במצבך הרפואי שרון

קוסטיקה

New member
ראיתי שאתה פעיל פה בפורום,

איפה אתה "עומד" במחלה הזאת? (אם לא מתאים לך לענות זה כמובן בסדר גמור)

rubber duck

New member
לפני 4 שנים הלמתי

מהודג´קין מעבר לכך אני אכן פעיל בפורום ועושה זאת למען אלו זקוקים לעזרה כרגע
שרון

למעלה