מילואים

oshern

New member
מילואים

קיבלתי צו למילואים לעוד חודשיים ואני טס לניו יורק בעוד שבועים ... הבעייה שלי היא שאני לא מתכוון לחזור בזמן הקרוב לארץ( ולא בשנה הקרובה.(השאלה שלי היא האם יעשו לי בעיות ביציאה מהארץ בשדה תעופה והאם יעשו לי בעיות במקרה וארצה לחזור.

K A R I N

New member
תשובה

בשירותי הבצאי שירתתי במשרד קישור, אז לפי מה ששאני יודעת עלייך לשלוח למשרד הקישור שלך מכתב בקשה אישית לדחיית המילואים עקב נסיעתך לחו"ל, וכמו כן לשלוח צילום כרטיסי טיסה,(אם עדיין אין בידייך את הכרטיסים תשלח להם צילום הזמנה של הכרטיסים וכשיהיו לך הכרטיסים תשלח גם צילום שלהם), 2דברים אלו הם חובה. אם הזמנת את הכרטיסים לפני קבלת צו המילואים הסיכויים שידחו/יבטלו אותם הם כמעט בטוחים, ואם קנית את הכרטיסים אחרי קבלת הצו יכולים לעשות קצת בעיות אך ברוב המקרים מבטלים את המילואים. אל תשכח שמסוף משרד המילואים מתעדכן ביציאות וכניסות של החיילים לארץ וממנה, כך שהם ידעו כשתחזור. ואם בכל זאת לא יסכימו לבטל לך את המילואים לא יעשו לך בעיות ביציאה מהארץ כי עדיין אינך נחשב עריק (אם הבנתי נכון תאריך המילואים מתחיל אחרי יציאתך המשוערת מהארץ), אך בכניסתך חזרה לארץ.... תחשב לעריק ויהיו לך בעיות, לכן כדי להסדיר את העניין ולקבל זו ביטול למילואים.

למעלה