מילואימניק חדש

pitbol3

New member
מילואימניק חדש

אהלן חברים,

השתחררתי לא מזמן וקראתי באינטרנט על מספר עובודת שאשמח אם תאשרו אותן(הייתי חפ"ש):
א. לא אפשרי לזמן אותי ליותר מ 54 ימי מילואים ב3 שנים.
ב. ניתן לזמן אותי לעד 36 יום בשנה(אבל תחת המגבלה של 54 ב 3 שנים).

ומה הכללים לגבי מילואים בחצי שנה/שנה משחרורי?
אם היחידה מזמנת אותי למילואים נניח חודשיים לאחר השחרור( לפרק זמן של שבוע +-), האם אני חייב להגיע?

תודה!

אושי231

New member
ברוך הבא

מבחינת הניסוח של "ניתן לזמן"- משרד הקישור יכול לזמן אותך כל הזמן, אבל לא תמיד אתה תהיה מחוייב בהתייצבות.
לגבי שאלותיך:
א. נכון
ב. עד 42 אבל תחת מגבלה של 54 ב- 3 שנים.

לגבי הכללים לגיוס של חצי שנה/ שנה לאחר השיחרור, קרא את חוברת הוראות הקריאה לשמ"פ: http://www.aka.idf.il/Miluim/templates/inner.asp?catId=57154

אם היחידה מזמנת אותך וכו'- איך תדע אם אתה מחוייב להגיע או לא? הבט על חלקו הפנימי של צו הקריאה, מצד שמאל. אם רשום לך שם באותיות אפורות "גיוסך יותנה בחתימתך על כתב הסכמה..." זה אומר שאתה לא מחוייב להתייצב.
אם זה לא רשום- אתה חייב להגיע.

בהצלחה!

dozenMatter

New member
הערה נוספת

כשאתה מגיע לבסיס וחותם על הטופסיאדה, תסתכל טוב על מה אתה חותם. לפעמים שולחים צווים כתובים ביד שלא מצוין עליהם שהם התנדבותיים ורק כשאתה מגיע למקום אתה מגלה שזה המצב, למרות שהמפקד שלך אמר ש"אין מצב שאתה מפספס את התעסוקה הזאת" וכד'. באופן אישי אני אף פעם לא עשיתי בעיות ותמיד חתמתי, אבל טוב לדעת את הזכויות במקרה של מפקד נודניק...

Rain When I Die

New member
תשלום ממופ"ת מילואים

שלום חברים,
נכנס לי לחשבון סכום מגוחך בסך 24 ש"ח ממופ"ת מילואים,
מה זה יכול להיות? ניסיתי לתפוס אותם בטל' אבל המספר שרשום באתר אכ"א לא נכון..

בשנה החולפת הייתי בעמוד ענן ולאחר מכן בתעסוקה של חודש,
ובתעסוקה בחרתי לקבל החזר עבור נסיעה ברכב פרטי. בפברואר 2013 ביצעתי עוד יום מילואים אחד.
ייתכן וזה החזר נסיעות? אני מקווה מאוד שזה לא עבור התעסוקה כי נסיעה לכיוון אחד בתח"צ עולה יותר מזה..

תודה.

אושי231

New member
בכל זאת תצטרך לדבר איתם בטלפון

כדי להבין על מה זה
נסה מחר שוב לטלפן, לפעמים יש להם בעיות עם הקו.

אני חושבת שזה אכן החזר נסיעות...

מישהו (גיא?) שם פה לפני כמה שבועות טבלה של סימולציה כמה מקבלים (מאיפה אתה יוצא - לאן אתה מגיע) והסכום שיצא לי שם הוא הסכום שתואם את ימי המילואים שעשיתי בחודש פברואר וקיבלתי תשלום ב-1 למרץ.
הסכום באמת מגוחך, זה מה שיש.

למעלה