מילואימניק צריך עצה

hopeinisrael

New member
מילואימניק צריך עצה

היו לי קצת בעיות עם הצבא במילואים ובעקבות זאת הלכתי לטיפול אצל פסיכולוג במהלך הטיפול הגעתי למסקנה שאני לא יכול יותר לשרת . הבעיה היא שאני נפגש עם הפסיכולוג כבר 3 חודשים ובעקבות המקרה שהיה לי בקשתי להפגש עם קבן ובאתי עם הפניה של הפסיכולוג שלי הפגישה היתה ממש גרועה שכמובן ששרות של שלוש שנים בלי לרשום יותר מידי דברים בתיק האישי זב ממש לא עוזר ובא לרעתי במקום לטובתי אבל בסוף סוכם שאני אחזור עם חוות דעת של הפסיכולוג שלי עכשיו מה שאני יגיד נשמע מוזר אבל נראה לי שהוא במובן מסויים לא קולט אותי הוא לא מצליח באמת להבין אותי ומה שיותר גרוע זה שאני מפחד שהוא לא יצליח לעזור לי עכשיו אני יודע שאני אמור לעזור לעצמי אבל יש לו הזדמנות לעזור לי ואני כבר לא מאמין שהוא יעזור המכתב הפניה שהוא כתב מאוד לא עזר ואפילו היה לרעתי לכן האם להחליף עכשיו פסיכולוג או להתמודד מולו והאם זה יעזור ? אייך הפסיכיטאר הצבאי יראה החלפת פסיכולוג האם זה לא יראה לו קצת מוזר?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום הופ

אתה מתאר מצב לא נוח ודי סבוך, שיש בו גורמים ומרכיבים לא פשוטים... אנחנו מניחים שאין (ולא יכולה להיות) תשובה אחת נכונה, מה עוד שהרבה מאד תלוי בפרטים ספציפיים שאינם כלולים במה שכתבת, או באישיותם המסויימת של המעורבים בעניין... אתה כותב שנפגשת עם קב"ן, ובהמשך אתה מזכיר שמי שיחליט יהיה פסיכיאטר. ואמנם -- מי שמחליט בקשר לפרופיל ולסעיפי ליקוי הם וועדות רפואיות ורופאים, ולא קב"נים. סביר להניח שאם יונח על שולחנם מסמך שנכתב על-ידי פסיכולוג מוסמך, הוא יקבל את המשקל המתאים, ללא קשר אם זהו פסיכולוג ישן או חדש. אנחנו לא יודעים מה מקור הבעיות, ממה אתה סובל ומדוע, עד כמה זה אמנם יכול להשפיע על ההחלטות בקשר לשירות במילואים, וכד´. בכל מקרה, נקווה קודם כל שאמנם תלמד להתמודד בהצלחה עם בעיות אלו בכלל בחייך...

למעלה