מילויים יצירתיים לאוזני המן

מילויים יצירתיים לאוזני המן


מה אתם ממליצים?

חשבתי על מילוי שוקולד לבן - יש רעיון יצירתי מלבד פשוט להניח קוביית שוקולד?
משהו לכיוון פירות שהוא לא ריבה? אולי וניל? בא לי להיות יצירתית השנה..
 

revavonet

New member
קובית שוקולד תישרף לך

את צריכה להכין גנאש ולהוסיף לתוכו פירורי עוגיות אחרת תשארי ללא מילוי.
אפשר למלא בתמרים, מרציפן, ריבת חלה (גם עם פירורי עוגיות).
באגוזים וכו.
אני מכינה גם מילויים מלוחים.
פטריות, מנגולד חצילים וכו.
 


יש לך רעיון מה כדאי להוסיף לגנאש במקום פירורי עוגיות?
בעבר הכנתי אוזני המן עם ריבת חלב ללא תוספו ויצא בסדר גמור. אם הגנאש יהיה סמיך יותר גם תהיה בעיה?
 
מילוי לימון לאוזני המן

האם למישהי יש רעיון איך ניתן למלא אוזני המן במילוי לימוני (שיהיה אוזני המן בסגנון טארט לימון)?
מישהי יכולה להמליץ לי על מתכון למילוי שכזה?
 

revavonet

New member
תצטרכי לאפות את הבצק ללא מילוי ואז למלא

או להכין מילוי ממש סמיך כדי שזה יחזיק.
 

Optimistic Girl

New member
לעשות ריבת לימונים ואז להכין

בריבת לימונים לעשות עם לימון עם הקליפה
ולהוסיף הרבה זרעים מתפוח עץ
הזרעים האלו יגרמו לריבה להיות ג'לית כמו ג'ילטין טבעי
מניסיון
מדהים הדבר הזה...רק גרעינים וממש נותן מרקם ג'לי!
 

shultsy

New member
עוד נצל"ש למילויים יצירתיים

היי,

נכנסתי לפורום בגלל אותה התהייה..

אפשר הסבר מפורט יותר על מילוי עם שוקולד לבן? ואם אני מכינה גנאש שוקולד לבן למילוי, אזני ההמן יצטרכו להשאר בקירור?

וגם- קניתי מילוי בטעם קפוצ'ינו, איך ניתן לשלב אותו עם שוקולד חלב?

תודה רבה רבה, ופורים שמח!!
 

revavonet

New member
לא צריך קירור לאחר אפיה

לגבי הקפוצ'ינו, אם זה מילוי מוכן למה לערבב אותו בשוקולד?
 

shultsy

New member
תודה, ועוד אחת קטנטונת..

היית ממליצה גנאש ביחס 1:2 לטובת השוקולד הלבן? או אפילו יותר שוקולד?
לגבי הקפוצ'ינו.. יש לו טעם מאד חזק, אז חלק ממנו תכננתי לעשות נקי וחלק עדין יותר.. נראה לי ששוקולד יהיה טעים אתו (כמו עם בערך כל דבר
).
 

בריזה6

New member
לא יודעת אם זה מקורי מספיק

אבל חשבתי על: חמאת בוטנים, קרם פטיסייר בטעם שוקולד ושוקולד לבן עם פירורי עוגיות בפנים.
 

בריזה6

New member
לא יודעת אם זה מקורי מספיק

אבל חשבתי על: חמאת בוטנים, קרם פטיסייר בטעם שוקולד ושוקולד לבן עם פירורי עוגיות בפנים.
 

DanaR22

New member
יש מלא

מחית פיסטוק
חלבה
שילוב של שוקולד לבן ורגיל
נוגט עם שוקולד לבן
ריבת פירות יער
חלבה ושוקולד
שוקולד עם חמאת בוטנים
 

bali

New member
מנהל
אני הכנתי ריבת תות ומקל וניל

ומתכוונת להכין אזני המן ממולאות בריבה הזו, כנראה בתוספת שקדים טחונים לעיבוי המלית, ובבצק אכניס מעט ליקר אמרטו כדי לתת לו טעם קל של שקדים.
 
למעלה