מילוי "בשר" אולטימטיבי
השבוע הכנתי קובה למרק עם מילוי שלאחרונה הוא להיט אצלנו. מבוסס בחופשיות על מתכון שפעם קראתי.
זה לא תחליף ולא כלום - אני טוחנת במעבד מזון בצל גדול חתוך לרבעים, אחריו שתי סלסלות פטריות פורטובלה (לפירורים קטנים, לא להפוך לעיסה). מטגנת במחבת עד שכמעט אין נוזלים.
טוחנת חופן אגוזי מלך (לפירורים דקים, לא נורא אם הופך גם ל"קמח") ומוסיפה. מתבלת במלח ופלפל. זהו. כולם עפו על זה. כמו בשר אפשר להוסיף לזה גם תבלינים אחרים - אני הוספתי קצת בהרט, אפשר גם כמון וכל מה שבא לכם.
השתמשתי בזה גם כשכבה נוספת במאפה שכבות של חצילים ותפוחי אדמה וזה שידרג בצורה מדהימה.
בשלב הבא אנסה לעשות מזה קציצות, רק צריכה לחשוב במה להדביק שהטעם לא ישתלט (הצעות יתקבלו בברכה) וחשבתי גם על מפרום וממולאים אחרים כמו קישואים למשל.
השבוע הכנתי קובה למרק עם מילוי שלאחרונה הוא להיט אצלנו. מבוסס בחופשיות על מתכון שפעם קראתי.
זה לא תחליף ולא כלום - אני טוחנת במעבד מזון בצל גדול חתוך לרבעים, אחריו שתי סלסלות פטריות פורטובלה (לפירורים קטנים, לא להפוך לעיסה). מטגנת במחבת עד שכמעט אין נוזלים.
טוחנת חופן אגוזי מלך (לפירורים דקים, לא נורא אם הופך גם ל"קמח") ומוסיפה. מתבלת במלח ופלפל. זהו. כולם עפו על זה. כמו בשר אפשר להוסיף לזה גם תבלינים אחרים - אני הוספתי קצת בהרט, אפשר גם כמון וכל מה שבא לכם.
השתמשתי בזה גם כשכבה נוספת במאפה שכבות של חצילים ותפוחי אדמה וזה שידרג בצורה מדהימה.
בשלב הבא אנסה לעשות מזה קציצות, רק צריכה לחשוב במה להדביק שהטעם לא ישתלט (הצעות יתקבלו בברכה) וחשבתי גם על מפרום וממולאים אחרים כמו קישואים למשל.