מילוי הטבעת

tchoukit

New member
מילוי הטבעת

אני אמורה להעבור "מילוי" ראשון של הטבעת (ניתוח היהי לפני חודש). אשמח לקבל אינפורמציה איך עושים את זה, איך מרגישים לאחר מכן וכו... תודה

באיה

New member
שלום טשוקיט

המילוי של הטבעת קוראים לו ניפוח. הפחד הוא גדול, מפני שלא יודעים כמה זה קל. לניפוח השני שלי הלכתי עם מצב רוח מצוין, וללא שמץ של פחד. ממש שלוש דקות על השעון. קיבלת לבטח לא פעם זריקה ביד או בטוסיק בודאי, אך זה עוד יותר קל מזה, כי את לא מרגישה את צריבת החומר המוחדר. הוא נכנס ישירות דרך הצינורית לטבעת, ובזה נגמר העיין. אז שיהיה לך בהצלחה באיה

tchoukit

New member
ביאה תודה

עבור התשובה המפורתת. עוד שעהלה עם אפשר איך מרגישים האחרי הניפוח? מה אוכלים? יש כאבים? תודה על כל אינפורמציה שתוכלי לתת לי

תשובות...

קודם כל ברוכה הבאה...אני לא זוכרת שראיתי אותך פה ולכן ברכות ואיחולים להצטרפותיך למועדונינו - ביתנו אני בימים אלה אחרי ניפוח שני אחרי הניפוח לא מרגישים כלום שונה , הכל רגיל. אין כאבים זה פשוט משהו שקצת מציק אולם לא משהו שגורם לכאב. בקשר לאוכל אז יומיים ראשונים צריך רק כלכלה נוזלית (שתיה,מרקים וכו´) ואח"כ להתחיל בהדרגה ולאט לחזור לשגרה. כל פעולת האכילה צריכה להיות יותר איטית וחשוב...ללעוס טוב טוב טוב בהצלחה

tchoukit

New member
גלידונית

תודה לקבלת פנים שלך במיוחד תודה עבור התשובה

באיה

New member
מרגישים מצוין

לפי הסקרים שלי וגם לפי ההרגשה שלי, לא מרגישים שום שינוי לאחר הניפוח. הדבר הראשון שאת צריכה לעשות, זה לשתות מים, לראו שהמים עוברים ללא בעיה. כמובן שאחרי הניפוח, לפחות יומים להיות רק על כלכלה נוזלית, רצוי לנהוג בדיוק כמו אחרי הניתוח, ואז ההצלחה בירידה מובטחת. לעבור לאט ליוגורטים , מעדנים, ירקות מבושלים. אם הכל כשורה מבחינת הניפוח, אין שום כאבים. לבלוע לאט, כדי שלא יהיו סטימות בושת, ואלה שלא יגרמו ללחץ על הטבעת. בהצלחה באיה

למעלה