מילוי הפנים

חגיי1

New member
מילוי הפנים

שלום רב. אני ממש דק ורזה בפנים. רציתי לדעת האם יש דרך בה אוכל "למלא" את הפנים שלי מבלי להשמין בגוף? תודה רבה מראש!

מאיהלה3

New member
לחגיי

הי, כמו שידוע לצערינו, אין אפשרות להרזות במקום מסויים בגוף, כך גם לא אפשרי -להשמין- במקום מסויים בגוף. שיהיה חג שמח.

רון ו

New member
הפנים יוצאות מהכלל

לרוב כשמשמינים הפנים והלחיים הן הראשונות להתמלא יתכן וזה קשור לזרימת דם מוגברת לאזור הפנים והראש כשם שמסמיקים בפנים ולא בגפיים או בבטן. כנ"ל בהרזייה ראשית שוקעות מעט הלחיים.

מאיהלה3

New member
לרון ,

אני חולקת עליך, פנים מלאות הם לאו דווקא מנת חלקם של אנשים בעלי עודף משקל,וההיפך. ישנם לא מעט אנשים בעלי עודף משקל ופנים רזות, ואף מצומקות. כמו שכל אחד נולד עם מבנה גוף שונה כך הדין זהה לגבי מבנה הפנים. הגוף הוא יחידה אחת,ודין הרזיה/השמנה במקומות מסויימים,לא תלוי בנו,או לבחירתינו. ואין להוציא מהכלל זה ,פנים, או כל איבר אחר. וזה לא משנה את העובדה,שבסופו של דבר יוצא שהחלק שבו רוצים לבצע שינוי של השמנה/הרזיה לרוב , הוא מושג אחרון.

חגיי1

New member
תודה לשניכם

זה מבאס
אז אני אוכל לגרום לפנים שלי להשמין רק אם אשמין גם בגוף? כי הבעיה היא שבכל הגוף אני דק וכשאני מנסה להשמין המקום היחיד בו אני משמין זה בכרס ושאר הגוף כאילו כלום .

מאיהלה3

New member
למה להשמין?מה לגבי פעילות ספורטיבית

אימון גופני יעזור לך לפתח ולעלות במסת השריר. זה יוכל לתרום למראה שרירי , כמו מראה של "ניפוח"ומיצוק הגוף. בדרך זו תוכל גם בין היתר לשפר ולחזק את שרירי הבטן. תוכל לפנות לפורום חדר כושר,ולפורומים שונים נוספים העוסקים בנושא. לינק מומלץ לאתר + פורום בנושא ומאמרים מעניינים,שתוכל להיעזר בהם: http://www.israelbody.org/ בהצלחה וחג שמח.

רון ו

New member
הפנים הם פני הגוף

מעודי לא ניתקלתי באדם שמן עם פנים ממש רזות וההיפך. אך שימי לב שתשובתי התיחסה למצב של השמנה או הרזיה. הפנים מגיבות בכל תחום ראשונות לשנוי במצב הגוף כשם שהפנים נראות נפולות במצב עייפות או רעננות ואף נפוחות אחרי שינה.

מאיהלה3

New member
כנראה שאתה לא מסתובב הרבה,

או שפשוט לא שמת לב. כי בעולמנו בהחלט קיימת תופעה רבת דורות , של אנשים בעלי עודף משקל ומבנה פנים צר/רזות. מה לעשות יש מליוני סוגים וצורות ואי אפשר להכליל שאנשים בעלי עודף משקל הם בעלי פנים מלאות בלבד,נקודה. יש מקום למכלול. ושוב- זה תלוי במבנה פניך מלכתחילה אם אתה בעל פנים מלאות והרזת סביר להניח שאם תעלה במשקל גם פניך יחזרו למצבם הקודם. אבל פה מדובר במבנה פנים צרות ובגוף רזה- ועוד צויין שהדבר הראשון להתמלא כשהוא מעלה משקל הוא - הבטן. לכן לא חכם להכליל ולהתעלם מגורמים שלא תלויים בנו כמו -מבנה גוף,פנים/היסטוריה ונתונים גנטיים וכ"ו.. ולומר לו שמובטח לו "להתמלא" בפנים דבר ראשון, על סמך טענה לא מבוססת ולא אחראית- שפנים הם לכאורה,יוצאי דופן.

רון ו

New member
לשנינו מסתבר אין הוכחות מדעיות

אך את מערבבת בין צורת פנים מבחינת מבנה השלד לאחוז השומן בפנים. הטענה שלי מבוססת כלפי אותו בחור שציין שהוא דק ורזה בכל הגוף. בינתיים הוא לא ממש השמין אולי הבטן התמלאה פעם אחרי ארוחה... גם כשמודדים אחוזי שומן אף פעם לא מודדים בקליבר את הלחיים מהסיבה שעובי העור בפנים דינמי ונתון לשנויים תכופים.

מאיהלה3

New member
בניגוד אלייך אני היייתי ועודיני עדה

להשפעה של הפנים גם במקרים של עלייה מעודף משקל קל לעודף משקל גבוה יותר.ההבדל בפנים היה מינורי,לעומת ההבדלים משמעותיים באזורי אגן ירכיים והבטן. אני בניגוד אלייך,מודעת לכך שאי אפשר לקבוע הכללה כה גסה ועובדתית,שפנים הם לכאורה האיבר הראשון "להתמלא" בגוף האדם,בעת עלייה במשקל. משום שיש מקרים לכאן ולכאן.

למעלה