מילוי טופס לביטוח לאומי

evike

Well-known member
מנהל
שלום.
אני צריכה למלא כמה פרטים בשביל ביטוח לאומי. הם שלחו את הטופס שעלי למלא, רק שבפורמט שהם שלחו לא ניתן לכתוב. נכון, יש לי אפשרות להדפיס את הטופס ולמלא ידנית ואז לשלוח בפקס או להביא להם פיזית, רק שאני צריכה להעביר להם עוד כמה קבצים, וכמובן הכי נוח לעשות זאת דרך האתר שלהם.
באיזו דרך אני יכולה לכתוב על הטופס?
אני מעלה צילום חלקי של הטופס שנשלח אלי.
תודה, שבוע טוב וחג אורים שמח.

קבצים מצורפים

• מלוי טופס.jpg
    מלוי טופס.jpg
    KB 52 · צפיות: 12

Harrington

Well-known member
מנהל
שלום.
אני צריכה למלא כמה פרטים בשביל ביטוח לאומי. הם שלחו את הטופס שעלי למלא, רק שבפורמט שהם שלחו לא ניתן לכתוב. נכון, יש לי אפשרות להדפיס את הטופס ולמלא ידנית ואז לשלוח בפקס או להביא להם פיזית, רק שאני צריכה להעביר להם עוד כמה קבצים, וכמובן הכי נוח לעשות זאת דרך האתר שלהם.
באיזו דרך אני יכולה לכתוב על הטופס?
אני מעלה צילום חלקי של הטופס שנשלח אלי.
תודה, שבוע טוב וחג אורים שמח.
לא לגמרי הבנתי אם הצלחת להתגבר על הבעיה או מה בדיוק הבעיה. אם תעדכני באיזה טופס מדובר (ככל שזה לא אישי מדי), יתכן שנוכל לעזור ולשלוח לך אותו בפורמט אחר.

מבלי לצפות בסרטון (בהחלט מתכנן) שצורף כאן על-ידי גולש סייען, שימי לב שאפשר לפתוח כל קובץ PDF גם בוורד רגיל ולמלא מה שמתחשק לך. פשוט צריך לעשות זאת מתוך תוכנת הוורד (בניגוד לפתיחה על-ידי הקובץ עצמו).

בלי קשר אם יש לך סורק, אפשר כמובן גם להדפיס ולמלא ידנית כפי שכתבת בעצמך, לשמור למחשב ועדיין בכל זאת להגיש הכל דרך האתר.

evike

Well-known member
מנהל
תודה, אני יודעת. מלאתי פרטים דרך האתר, והם שלחו במייל את הטופס שצרפתי בצילום, כדי להוסיף כמה פרטים חסרים. באתר יש רק טפסים קבועים כדי למלא, לא טפסים חלקיים שהם מבקשים במיוחד.

arseny92

Well-known member
מנהל
תודה, אני יודעת. מלאתי פרטים דרך האתר, והם שלחו במייל את הטופס שצרפתי בצילום, כדי להוסיף כמה פרטים חסרים. באתר יש רק טפסים קבועים כדי למלא, לא טפסים חלקיים שהם מבקשים במיוחד.
בתצוגת pdf בדפדפן ניתן להוסיף טקסט... כאשר הוא נפתח דרך "הורדה" ולא כאשר מוטמע בתוך דף אחר... ובלי כל הסיבוכים של "מלא וחתום".

נוף-צלול

Active member
לא ציינת במפורש באיזה פורמט הגיע/ו אלייך הטפס/ים
בכל מקרה, אם יש לך מדפסת וסורק, את יכולה להוציא הדפסה/ות, למלא את הפרטים ידנית, לסרוק ולשלוח להם דרך האתר או כתובת מייל קבצים סרוקים, לא צריך פקס ולא מסירה ידנית

arseny92

Well-known member
מנהל
לא ציינת במפורש באיזה פורמט הגיע/ו אלייך הטפס/ים
בכל מקרה, אם יש לך מדפסת וסורק, את יכולה להוציא הדפסה/ות, למלא את הפרטים ידנית, לסרוק ולשלוח להם דרך האתר או כתובת מייל קבצים סרוקים, לא צריך פקס ולא מסירה ידנית
בתמונה מעלה קובץ pdf מוטמע embed בתוך דף, סביר שזה במסמכים באזור האישי של אתר ביטוח לאומי.. היכנס לשם, תוציא איזה אישור רנדומלי ותראה שהוא יהיה מוצג עם אותו סרגל הכלים בתוך הדף. לפתיחה בקורא ה-pdf של הדפדפן עצמו יש ללחץ בלחצן ההורדה בסרגל

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא מסובך מידי מורידים את התוכנה שמוסברת בקישור עושים את ההוראות זה יתקין לך עוד תוסף ואז אפשר למלא את הטופס ..כפי שהוא מראה

הורדת התוכנה מהקישור הזה

ככה אני עושה שנים עובד מעולה. את הקובץ כמובן את שומרת מעלה יפה מסודר בלי הדפסה מילוי ידני וכו'..:)

נוף-צלול

Active member
ירון, תודה גדולה.
יש לי את התוכנה מזמן ולא ידעתי שהיא פתוחה לכל כך הרבה אפשרויות שימושיות. שימושי מאד!
תודה רבה וכל הכבוד!

raya

Well-known member
לא מסובך מידי מורידים את התוכנה שמוסברת בקישור עושים את ההוראות זה יתקין לך עוד תוסף ואז אפשר למלא את הטופס ..כפי שהוא מראה

הורדת התוכנה מהקישור הזה

ככה אני עושה שנים עובד מעולה. את הקובץ כמובן את שומרת מעלה יפה מסודר בלי הדפסה מילוי ידני וכו'..:)
מעולה! למדתי משהו שלא ידעתי על קיומו.
אמנם לא מזדמן לי למלא טפסי PDF, אבל אם זה יקרה- יש את הפתרון.
רק לא הבנתי האם האפשרות comment מובנית בתוכנה המומלצת, או שהיא קיימת באדובי ה"רגיל".
עריכה - ה comment נמצא באדובי ה"רגיל", השאלה מיותרת.
ובהסתכלות נוספת- התוכנה מותקנת אצלי, לא ידעתי שאפשר בעזרתה למלא טפסים.
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:

evike

Well-known member
מנהל
תודה לכולם, ותגובה לכולם.
יש לי במחשב את תוכנת אדובי, ואני משתמשת בה הרבה. אפילו ניסיתי והצלחתי למלא את הטופס שהגיע במייל בפורמט שמצורף לשאלה שלי. וברגע שעשיתי לו שמור, הוא נשמר כקובץ PDF רגיל, אותו מלאתי.
ברור שאני יכולה לסרוק ולהעלות לאתר, במילוי בטופס ובמילוי ידני. רציתי למלא ולהעביר ישירות בטופס שהגיע במייל, כמו שמלאתי מהאתר בתביעה הראשונה, מה שלא התאפשר.
כנראה שאין ברירה אלא להשתמש בדרך הארוכה. (יש לי כ"כ הרבה טפסים למלא והתעסקויות, שפשוט חיפשתי לקצר ולהקל)
ובמיוחד ל @ירון מקשקש, תודה על הסרטון. למדתי ממנו דברים נוספים על מה שידעתי. סרטון מושקע ומוסבר בצורה בהירה.

חגי1959

New member
תודה לכולם, ותגובה לכולם.
יש לי במחשב את תוכנת אדובי, ואני משתמשת בה הרבה. אפילו ניסיתי והצלחתי למלא את הטופס שהגיע במייל בפורמט שמצורף לשאלה שלי. וברגע שעשיתי לו שמור, הוא נשמר כקובץ PDF רגיל, אותו מלאתי.
ברור שאני יכולה לסרוק ולהעלות לאתר, במילוי בטופס ובמילוי ידני. רציתי למלא ולהעביר ישירות בטופס שהגיע במייל, כמו שמלאתי מהאתר בתביעה הראשונה, מה שלא התאפשר.
כנראה שאין ברירה אלא להשתמש בדרך הארוכה. (יש לי כ"כ הרבה טפסים למלא והתעסקויות, שפשוט חיפשתי לקצר ולהקל)
ובמיוחד ל @ירון מקשקש, תודה על הסרטון. למדתי ממנו דברים נוספים על מה שידעתי. סרטון מושקע ומוסבר בצורה בהירה.

למעלה