מילוי טופס APPLICATION

ronik האחת

New member
מילוי טופס APPLICATION

אני רציתי להתייעץ בקשר למילוי טופס, אני עומדת בפני דילמה: התפקיד שלי הוא מהנדסת בדיקות תוכנה/בודקת תוכנה עם תואר ראשון במדיע מחשב . לפי NOC קיימים שני קודים אחד של בודק תוכנה והשני של מהנדס בדיקות תוכנה. לפי התיאור ,התפקידים דומים פחות היותר חוץ משלמהנדס דרושההשכלה גבוה ולבודק לא בהכרח. באישור העסקה שלי רשום דווקא בודקת תוכנה למרות שבמושגים הפניממים משתמשים במושג של מהנדס. האם אני יכולה למלא את קוד של מהנדס למרות באישור העסקה הההגדרה היא שונה. תודה

את יכולה למלא את ה NOC של מהנדס תוכנה

זה גם יזכה אותך כניראה בזירוז התור, ומה שחשוב זה בעיקר מגוון המטלות. חוץ מזה לא יזיק לבקש מהמעסיק לשנות את המכתב אבל זה לא קריטי.

Nikol977

New member
מה קובע בבחירת NOC השכלה או עיסוק בפועל?

יש לי תואר שני, אבל אני לא מהנדס, יש NOC שמתאים לי תפקיד שלי 2141 Industrial and Manufacturing Engineers, אבל בדרישות לעובד כתוב bachelor's degree in industrial engineering או master's degree or doctorate in a related engineering discipline. יש לי מאסטר, אבל לא ממקצועות הנדסה. ושאלה נוספת, אם בטופס המופשט ציינתי NOC אחר (אחר כך מצאתי יותר מתאים), האם מותר יהיה לשנות כש (ואם) נגיש את שאר המסמכים? תודה!!

מותר לשנות אם השינוי הוא סביר כי יש חפיפה

לא קטנה בין מקצועות NOC שונים. אם ההגדרה של הNOC מחייבת השכלה של מהנדס כדאי לחפש NOC יותר מתאים. אם תספר קצת מה ההשכלה שלך ומה התפקיד אני אמצא את ה NOC המתאים חינם אין כסף....... בכל מקרה יש הרבה מקצועות NOC של מנהלים למיניהם שיוכלו אני מניח להתאים.

Nikol977

New member
מושבניק תודה, שלחתי לך חלק מקורות חיים. ועוד

שאלה, המכתב מעבודה צריך להיות בפורמת מסוים או על טופסת חתימה? האם יש מצב שיתקשרו לעבודה לשאול משהו?

ronik האחת

New member
שאלת בירור

אומנם יש לי תואר ראשון במתמטיקה ומדעי מחשב אך אני עוסקת בבדיקות תוכנה, אתה בטוח שאני יכולה לסמן "מהנדס תוכנה"או שהתכוונת ל"מהנדס בדיקות תוכנה" תוכל אולי לכוון אותי לקוד המתאים ביותר. המון תודות

amirshuval

New member
חידוד

מה שיכול להנחות הוא ה MAIN DUTIES תחת הגדרת המקצוע.אם חלקם לפחות תופס לגבי עיסוקך ניתן להשתמש באותו קוד NOC.ככה שאותו אדם יכול להגדיר את עצמו תחת מספר קודים שונים.רצוי לבחור את ההגדרה שהמעסיק ככל הנראה ישתמש בה במכתב שלו.כמו שהמושבניק אמר יש הרבה חפיפה בהגדרות הNOC ואותו אדם יכול להתאים מבחינת תפקידו ל2147/2171/2173 - מכוון שכל ההגדרות תופסות מבחינת זכאות ההגירה,כל זמן שמכתב המעסיק וההשכלה הפורמלית תואמים לא תהיה שום בעיה.אם אין שום תואר במדעים מדויקים עם אלמנט של מחשבים זה סיפור אחר ובכל קוד NOC יחשדו כפיברוק.

למעלה