מילוי טפסי בקשה לאימוץ

sisi1978

New member
מילוי טפסי בקשה לאימוץ

שלום לכולם ולמי שיכול לסייע.
אני ובעלי בטיפולי פוריות קשים מאוד, אין לנו הרבה סיכויים לכן החלטנו להתחיל בפתיחת תיק בקשה לאימוץ בארץ.
הורדתי את הטפסים הרלוונטיים. אני פשוט ממלאה אותם ושולחת ואז קוראים לנו לוועדה?
ושתי שאלות קריטיות למילוי הטפסים:
1. לגבי טיפולים פסיכולוגיים/פסיכיאטריים
גם אני וגם בעלי עברנו בעבר טיפולים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים, כולל תרופות אנטי דכאוניות. אני הייתי מטופלת כשלוש שנים, בעלי - כחמש שנים. שנינו בריאים בנפשנו, זו הייתה תקופה של לפני גיל 30 30 וקצת. אני קצת מתלבטת מה לרשום או איך "לייפות" את מה שנרשום שם. יש טיפים?...
2. לגבי הכנסה - אני ובעלי יחד עוברים את שכר המינימום, אבל בנפרד - אני מרוויחה קצת יותר ובעלי מתחת למינימום. האם זה מהווה בעיה?.... כמה זה קריטי.
תודה רבה לעונים!!!

עונה לך לגבי החלק הפסיכולוגי-פסיכיאטרי

הכי כדאי לכם להצטייד במכתב חוו"ד מהרופאים המטפלים [אם אתם בקשר היום עם פסיכיאטר- אז ממנו,וא לא- אז מרופא המשפחה] לגבי בריאותכם כיום.
זה בהחלט נושא רגיש.מנסיוני כמאבחנת - גם אם חחליטי להסתיר ,אם קיים היום קושי הוא יבוא לידי ביטוי בבדיקות שאנשי מקצוע מיומנים בודקים הורים לקראת אימוץ.
ההמלצה שלי אלייך- לדבר בראיון על אמונתכם בעצמכם שתוכלו להיות הורים טובים ולגדל את ילדכם.

סביון1

New member
לגבי המשכורת - אני לא יודעת מה הקריטריונים המדויקים של השרות

אבל בגדול, הם ממש לא מחפשים אנשים אמידים במיוחד. ולא רק המשכורת קובעת, גם נכסים/חסכונות שברשותכם. המטרה היא לודא שיש לכם מספיק כסף לכלכל משפחה בצורה סבירה.

למעלה