מילוי טפסי הגירה.

מילוי טפסי הגירה.

הורדתי מהאינטרנט את הטופס המקוצר (3 עמודים). 1. האם ניתן למלא ולהגיש או שיש צורך למלא ע"ג טופס מקורי מהשגרירות. 2. אני עתיד לסיים תואר שני בעוד מספר 3-4 חודשים, האם לציין בטפסים תואר שני או לא? 3. הגשת הטפסים מן הסתם כרוכה באגרה, כמה $$$ עולה? 4. האם יש צורך בתאום עם השגרירות לפני הגשת הטפסים, או פשוט להגיע ולהגיש. תודה.

Astroo

New member
כל שאלותיך נידונו כאן רבות לא מזמן

תנסה חיפוש

dovroz

New member
תשובות לשאלותיך

1. אתה יכול להוריד ולמלא. אין צורך בטפסים המקוריים שנלקחו מהשגרירות. 2. אתה אמור לציין את השכלתך בטופס ואשר תהייה מגובה במסמך המאשר זאת. אם עד למועד ההגשה/בחינת התיק תוכל לגבות את ציון השכלתך כתואר שני במסמך המקובל על השגרירות (תעודה המעידה על כך) אז כן. חשיבות התואר היא רק בסך הניקוד אשר היא מעניקה לך (67) במידה וגם עם תואר ראשון אתה מגיע לסך הניקוד הנדרש אז זה מספיק ואין צורך מעבר לכך, לא יקדמו לך את התיק מהר יותר בגלל שיש לך תואר שני. 3. תבדוק בשגרירות או דרך האתר שלהם 4. אין צורך בתאום. פשוט לגשת לקחת מספר ולחכות בתור. בהצלחה

תודה

שורת החיפוש ברורה ומוכרת ואני משוכנע שאני לא הראשון ששואל בעניין. למרות שכך, לא הצלחתי לשלוף כלום מהחיפוש (מפתיע!) חבל שאין איזה לינק דביק לכל המאמרים המצויינים של מנהל הפורום, אני מתקשה לאתר אותם. בכל מקרה, תודה על ההתייחסות.

dovroz

New member
להלן הפרטים

הקישור לחישות התשלומים לשגרירות. http://www.cic.gc.ca/english/applications/fees.html#swpf בכל מקרה התשלום בדולרים הוא: 550$ למגיש עצמו ולבת זוגתו ו 150$ לכל ילד מתחת לגיל 22. מעל 22 משלמים 550$ בכל מקרה התשלום מבוצע בהמחאה בנקאית בלבד. מגיעים עם הטפסים לשגרירות והם אומרים לך על איזה סכום ההמחאה צריכה להיות בש"ח. יורדים למטה ובפינה יש סניף של בנק לאומי הם מכינים לך את ההמחאה במקום אם יש לך חשבון בלאומי הם מחייבים את החשבון ולא נותנים מזומן (תעשי הערכה על איזה סכום מדובר) משלמים מקבלים את ההמחאה חוזרים ונותנים להם. מחכים קצת ומקבלים קבלה ומספר תיק.

איל שחר

New member
להגנת החפשנים השונים כאן יוצא אנכי

הרבה פעמים כשלתי באיתור מידע כאן על ידי החיפוש, מידע שאני יודע בוודאות שקיים. מישהו כאן (המערכת או עבדכם הנאמן) לא מוצלח בחיפוש.

הוראת לפתיחת תיק הגירה לקנדה הליך מפושט

שלב א': פותחים את הטופס במחשב שמחובר למדפסת, ולומדים אותו היטב, אוספים את כל הפרטים שצריך, ומחליטים על מועד שבו יש מספיק זמן למלא את הכל ולהדפיס במכה אחת- להערכתי כשעה-שעתיים בלתי מופרעות על ידי ילדים (אלא אם כן יש לכם גירסת אקרובט שמאפשרת שמירת טפסים מלאים או חצי מלאים). שלב ב': מבצעים מילוי מלא של הטופס על המחשב, ומדפיסים במדפסת יש רק מקום אחד שלא ממלאים במחשב אלא בכתב יד וזה התאריך שם החותם והחתימה. שלב ג': הולכים לבנק וקונים צ'ק בנקאי בדולר קנדי לפקודת ה RECIVER GENERAL CANADA בסכום של 550 דולר קנדי על כל מבוגר ו 150 דולר קנדי לכל ילד, או צ'ק בנקאי בשקלים לפקודת שגרירות קנדה בישראל בסכום שצריך לוודא מראש בשגרירות ושעומד היום על סך 2220 ש"ח למבוגר ו 605 ש"ח לילד. מחברים את הצ'ק הבנקאי לטופס החתום בן 3 העמודים, ושולחים בדואר לשגרירות או מתייצבים שם ומוסרים ביד. מקבלים בתמורה, ביד, באי מייל או בדואר: קבלה, מכתב "אל תתקשר אלינו אנחנו נתקשר אליך" אלא אם תרצה לשנות כתובת, ורשימה של מסמכים שכדאי לאסוף לקראת הגשה מלאה בעוד שנה וחצי או יותר. אכן החיפוש בתפוז לא טוב, גם אני חיפשתי את השירשור הישן ולא מצאתי, התשובה הזו תועלה תוך שעה לשאלות הנפוצות ותהייה זמינה שם לתמיד. אני אשמח אם מי מחברי הפורום יגיב כאן לתועלת הציבור לגבי איפוא אפשר למצוא פתרון חינם לשמירה על טפסי אקרובט חצי מלאים.....היתה הדרכה כזו בשירשור המקורי.

shipy1234

New member
רצוי להשתמש בחיפוש הישן

הוא עדיין קיים בחיפוש המתקדם באופציה והוא מצויין. לעומת זאת, החיפוש החדש הוא מגושם ולא יעיל.

למעלה