הי ג'ס
המילוי שאני אישית הכי אוהבת הוא הגנאש. גנאש מכינים משמנת מתוקה ושוקולד, והודות להרתחת השמנת, אפשר לשמור עוגה במילוי/ציפוי גנאש מחוץ למקרר ללא חשש. אפשר להכין גנאש משוקולד מריר, חלב או לבן. אם את רוצה להקציף את הגנאש (יוצא יותר מוסי, אוורירי) היחס בין השוקולד לשמנת צריך להיות כ 100 גר' שוקולד לשמנת מתוקה אחת. שמים את השמנת המתוקה והשוקולד בסיר קטן על אש קטנה ומערבבים עד לרתיחה עדינה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מצננים מעט ומכניסים למקרר למספר שעות, רצוי ללילה, ומקציפים. אם את רוצה גנאש סמיך שאין צורך להקציף, הגדילי את כמות השוקולד ל 200 גר'. המשיכי כנ"ל, ללא ההקצפה. קרם נוסף שאפשר להכין הוא קרם חמאה. ל 100 גר' חמאה (לא קשה מדי) להוסיף 150-200 גר' אבקת סוכר, כמה טיפות מיץ לימון ווניל. מכניסים למעבד מזון ומפעילים לחצי דקה, עד שהקרם אחיד. (אפשר להוסיף לקרם שוקולד מומס ומצונן או כפית נס קפה מומסת בכף מים רותחים, לקרם בטעם קפה).