גנאש
אפשר להשתמש בגנאש למילוי אבל אז צריך לשמור את העוגיות במקרר או במקפיא אחרי ההרכבה, כדי שהגנאש יישאר מוצק ולא יתרכך מדיי וינזל מהעוגיות.
מאיזה שוקולד את רוצה לעשות את הגנאש?
לגנאש מריר היחס בין שוקולד לשמנת מתוקה הוא 1:1
לגנאש משוקולד חלב היחס הוא 1.5:1 לטובת השוקולד
לגנאש לבן היחס הוא 2:1 לטובת השוקולד
כדי לתת לגנאש טעם של קפה מוסיפים לשמנת בזמן ההרתחה שלה תמצית קפה חזקה (מנת אספרסו קצר כפול או כפית קפה מגולען שמומסת בכף מים חמים - חוזק הקפה הוא עניין של טעם אבל צריך לקחת בחשבון שהשוקולד גם הוא משתלט בטעמו אז צריך קפה חזק).
הכי ירגישו את הקפה בגנאש משוקולד לבן, רק לקחת בחשבון ששוקולד לבן מאד מתוק ביחס לשוקולדים אחרים, והעוגיות יהיו מתוקות מאד (אז אולי כדאי להפחית ממתיקות העוגיות עצמן).