מלית שוקולד לדברי מאפה שונים
מלית שוקולד עסיסית לשמרים רטובה וטובה -או לשמרים קראנצ'יות--- שבלולים/קרואסונים/כרוכיות ועוד.... כמובן גם לאזני המן ....רק לסגור טוב טוב את האזניים. אפשר להכין גם כרוכיות מבצק שקם ולמרוח הרבה הרבה קרם שוקולד----- לחצות כל כרוכית ל-2 לאורך ולכרוך אחד על השני כמו "בורג" -------בזמן שכורכים לשים לב שהמלית של השוקולד כלפי מעלה. לצנן היטב ולחתוך פרוסות. נשמר הרבה זמן בקופסה סגורה. מאת:פירגה ----------------בתמונה כרוכיות שק"ם ממולאות שוקולדה לשים במיקסר: 200 גרם מרגרינה רכה רכה 2 כוסות סוכר 2 כפות קינמון – להוסיף או לגרוע לפי טעם אישי כוס קקאו אפשר פחות 2 כפות..... כפית נס קפה כ-4\1 כוס מים פושרים לערבל היטב ולהוסיף טעם: רום, קוניאק, ליקר,חלבה. תהנו