אין כזה דבר "סדר נכון של סיומות" – בגדול הכל אפשרי.
אם הייתי צריך לבנות את הדוגמה שלך באמצעות הסיומות שציינת, הייתי אומר ?evalidinaretisto (כמובן, אף דובר אספרנטו לא היה משתמש במלה הזאת, וגם לא ברור שאפשר להבין אותה בתור מה שהתכוונת). אבל אפשר לשנות את סדר הסיומות אם המשמעות שונה (למשל אם העובד הוא הקטן, או אם הסיחות הן הקטנות, או אם הן ולדות של סוסים קטנים, או אם האוסף של הסיחות הוא קטן, או אם מדובר בקבוצה של אנשים שעובדים עם סיחות וכיו"ב).

נשים לב שהרבה פעמים יש יותר מדרך אחת לפרק מלה, ובאופן אידאלי המלון צריך להציג את כל אפשרויות הפירוק (כמו שבעברית, למשל, אם המלון נדרש למלה "כשר", הוא אמור להציג גם את המלה היסודית "כשר" וגם את "כ+שר" [עם לפחות שתי אפשרויות שונות עבור "שר"]).

באספרנטו, אגב, כיוון שאפשר להלחים מלים, כל שורש הוא סיומת או קידומת בפוטנציה – לא רק et, ar, id, ist ודומיהם... זה, כמוב, עלול לסבך מאד את תכנת המלון... (אני לא יודע מהן האפשרויות הטכניות של הקינדל ואם אפשר להתמודד עם זה בצורה טובה שם או לא. גם עם מלונים אחרים זה כך, אבל: לא תמיד המלון יכול למנות את כל האפשרויות, ומי שמחפש מלה אמור לפעמים לפרק אותה לרכיבים בעצמו ולחפש את הרכיבים הרלוונטיים.)