Harrington Well-known member מנהל 29/8/24 #2 נכתב ע"י מקסים 45: צפה בקובץ המצורף 114792 לחץ כדי להרחיב... לגבי האחרון בצד שמאל למטה, מעניין שזה משותף בין מזרחים לעולם החרדי-אשכנזי .
נכתב ע"י מקסים 45: צפה בקובץ המצורף 114792 לחץ כדי להרחיב... לגבי האחרון בצד שמאל למטה, מעניין שזה משותף בין מזרחים לעולם החרדי-אשכנזי .
מ מקסים 45 Well-known member 29/8/24 #3 נכתב ע"י Harrington: לגבי האחרון בצד שמאל למטה, מעניין שזה משותף בין מזרחים לעולם החרדי-אשכנזי . לחץ כדי להרחיב... כולנו אחים
נכתב ע"י Harrington: לגבי האחרון בצד שמאל למטה, מעניין שזה משותף בין מזרחים לעולם החרדי-אשכנזי . לחץ כדי להרחיב... כולנו אחים
חורזת באהבה Well-known member מנהל 29/8/24 #4 נכתב ע"י מקסים 45: צפה בקובץ המצורף 114792 לחץ כדי להרחיב... אממממ לא נכון. מעולם לא אמרתי כפכף או סמאללה. בן אחותי, אין לי אחיות מעולם לא נשבעתי באבא.
נכתב ע"י מקסים 45: צפה בקובץ המצורף 114792 לחץ כדי להרחיב... אממממ לא נכון. מעולם לא אמרתי כפכף או סמאללה. בן אחותי, אין לי אחיות מעולם לא נשבעתי באבא.
משתפרת1 Well-known member 29/8/24 #5 נכתב ע"י מקסים 45: צפה בקובץ המצורף 114792 לחץ כדי להרחיב... לגבי השלישי בטור הימני- אני מכירה את זה על גבר ואישה. לאישה יש אוטו, לגבר- מכונית.
נכתב ע"י מקסים 45: צפה בקובץ המצורף 114792 לחץ כדי להרחיב... לגבי השלישי בטור הימני- אני מכירה את זה על גבר ואישה. לאישה יש אוטו, לגבר- מכונית.