מילון המונחים - ו'

trigotrigo

New member
מילון המונחים - ו'

כרגיל, החל מהשעה 18:00. לחשוב טוב על הערכים שאתם מכניסים, לפרט כמה שאפשר על הערך. משפט קצרצר לא יתקבל כערך.

וויציץ

ניקולה. אולי הסנטר הטוב ביותר שנחת פה. יתרונות בולטים כמו מסירה של רכז, והזריקה המשונה שלו שתמיד איכשהוא נכנסת. חזר מפציעה לאחרונה, ומתכנן לעזוב את מכבי לטובת הNBA.

ואנטיגו קאמינגס.

רכז בשלהי הקריירה שהובא למכבי מציבונה זאגרב רק בגלל הצרות שגרם לנו במשחקים מולם. מוסר מצויין וקולע פחות. מתקשה לשחזר במכבי את השיגיו בשנים האחרונות. אמר לא פעם שהיה רוצה לסיים פה את הקריירה. יקרה או לא? הכל תלוי בטופ16, כי שחקנים טובים ועם נסיון כמוהו יודעים לעמוד בלחץ של השלב הבא, מה שאין כ``כ בשפע במכבי(נסיון).

וילנא

ריטאס. סיימה ראשונה בבית של מכבי השנה, אך הנתון היותר מעצבן הוא שמכבי לא ניצחה אותה (עד כמה שידוע לי) מעולם. 5 מפגשים קרו בין השניים ואף פעם מכבי לא ניצחה. בשנה שעברה גנבה להם מכבי את ספאחיה אחרי שניצח אותה פעמיים שנה לפני..

וויל סלומון.

הרכז שהביא להפועל את היול``ב מצא את עצמו שנה אחר כך לובש צהוב במלחה כשכל הקהל צועק לו ``מי זה סלומון`` , ואכן במפגשים מולם בתחילת העונה היה חלש בתכלית. שיחק די טוב במכבי אבל אחרי עידן שאראס אף אחד לא היה מקבל ריספקט מהקהל שדרש את ראשו. כיום משחק בהצלחה בפנרחבצ`ה אולקר ומוביל אותה במקום הראשון מעל בלאט.

שומו

New member
וויל ביינום

וויליאן ביינום (נולד ב-4 בינואר 1983 בצ'יקאגו שבאילינויס) הוא כדורסלן אמריקאי המשחק בעמדות הפוינט גארד והשוטינג גארד בקבוצת מכבי עלית תל אביב. ביינום מתנשא לגובה של 1.83 מטר.

וויץ רמי.

השדרן שליווה את מכבי בשנותיה הגדולות. את הזכיות ביורוליג, את הסל של שארפ (``זה נכנאאאאאס!!!``) ואת השלשה של AP ברוסיה. הרגשתי שאני אוהב אותו כי הקול שלו הוא זה שבעצם ליווה אותי בימי הזוהר הבלתי נשכחים.

ווילי סימס.

רכז מחליף במכבי ששיחק מס` שנים ביד אליהו. סוג של דריק שארפ, שחקן מחליף, לוחם, ומכניס אמביציה בשחקנים. הובא מנתניה והשתתף ב3 גמרים אירופיים, אך גביע אירופי לא הניף מעולם. כיום גר בפרדס חנה ומנהל מכון כושר.

trigotrigo

New member
עדכון חשוב - סיום האות ו' מחר עם כניסת השבת.

האות ז' תיפתח רק במוצאי שבת, מחרתיים.

למעלה