מילון הקללות העירקי
נ נירהמ1 New member 9/12/05 #2 אחחח - אין קללות עסיסיות כמו הקללות העיראקיות, אם יש מישהו שמקלל בארסיות ומכל הלב, זה העיראקים. הבת שלי היתה צריכה להביא לי מים - לא נשאר לי אויר מרוב שצחקתי. תודה רנוש,
אחחח - אין קללות עסיסיות כמו הקללות העיראקיות, אם יש מישהו שמקלל בארסיות ומכל הלב, זה העיראקים. הבת שלי היתה צריכה להביא לי מים - לא נשאר לי אויר מרוב שצחקתי. תודה רנוש,
ט טלאית321 New member 9/12/05 #3 נראה לי שאוצר הקללות של העירקים יותר גדול מאוצר מילים נורמלי חחחחחחחחחחחח.........איכס איזה קללות רנה איזה קללות בשימוש אצלך? YYYYY קורע
נראה לי שאוצר הקללות של העירקים יותר גדול מאוצר מילים נורמלי חחחחחחחחחחחח.........איכס איזה קללות רנה איזה קללות בשימוש אצלך? YYYYY קורע
R r66 New member 10/12/05 #4 חחח ../images/Emo6.gif אצלנו יש איזה שתיים שלוש קבועות שבעלי רגיל להגיד אותם.... לא זוכרת כרגע, אבל אנחנו מתים ממנו כשהוא אומר אותן
חחח ../images/Emo6.gif אצלנו יש איזה שתיים שלוש קבועות שבעלי רגיל להגיד אותם.... לא זוכרת כרגע, אבל אנחנו מתים ממנו כשהוא אומר אותן
ט טלאית321 New member 10/12/05 #5 האמת? קללות מגעילות מאוד לבעלי יש קללה כזו "טפנו אלאחסאבו" ו"זקנבוט" כשהוא שומע רעש מחוץ לבית. נניח אזעקת מכונית. הכי מצחיק זה יצפאן עם הקללות שלו. הוא אומר את זה במבטא מאוד כבד של עירקים..
האמת? קללות מגעילות מאוד לבעלי יש קללה כזו "טפנו אלאחסאבו" ו"זקנבוט" כשהוא שומע רעש מחוץ לבית. נניח אזעקת מכונית. הכי מצחיק זה יצפאן עם הקללות שלו. הוא אומר את זה במבטא מאוד כבד של עירקים..
נ נירהמ1 New member 10/12/05 #6 זקנבוט זה בעיראקית כורדית../images/Emo6.gif והפירוש הוא "שתתפוצץ". ומצחיק עוד יותר זה יצפאן עם החבר שלו נעים ביחד - הם מתחילים בשיחת רֵעִים עיראקים מנומסת על כוס תה רותח ועוברים לקללות עסיסיות.
זקנבוט זה בעיראקית כורדית../images/Emo6.gif והפירוש הוא "שתתפוצץ". ומצחיק עוד יותר זה יצפאן עם החבר שלו נעים ביחד - הם מתחילים בשיחת רֵעִים עיראקים מנומסת על כוס תה רותח ועוברים לקללות עסיסיות.