מילון מושגים של הפורום

Drorrrrrr

New member
מילון מושגים של הפורום ../images/Emo60.gif

מושגים כללים בפורומים של תפוז
שרשור- אשכול הודעות בעלות נושא אחד. אין צורך לפתוח הודעה חדשה בנושא שכבר יש עליו שרשור בעמוד. את השרשור ניתן להקפיץ ע"י הוספת תקופה. הקפצה- כתיבת עשרה תווים בהודעה ו/או אמוטייקון תגרור קפיצת הודעה לראש העמוד. הודעה חדשה- עליה לראש העמוד בצד ימין, לחיצה על הכפתור "הוספת הודעה" תעביר אתכם לעמוד בו תוכלו להוסיף הודעה. |הדשגש|המנהל- המנהל אחראי על הסדר בפורום. המנהל קובע חוקים (שונא לקרוא לזה ככה), מוחק הודעות לא רצויות, משרשר הודעות לשרשורים דומים וגורם לפורום לתפקד בצורה הטובה ביותר. המנהל הסקסי שלנו הוא כמובן איתמר העיניים שלי. מושגים רשמיים בפורום The Calling:
TC- דה קולינג- The calling
CP- קמינו פאלמרו- Camino Palmero
אלכס- אלכס בנד, סולן להקת דה קולינג חברי הפורום הקבועים: איתמר "איתוש" המנהל- המנהל ניצן- הציירת והנערה יפעת- הבובה שלנו אירנה- הרוסיהההההה
שרון- אשתי לשעבר מעין- אשתי הנוכחית טל- הגמדה איתן- הגברבר החסון הדר- המלפפונית והלימונית שלנו (סורי, לא הייתה לי הגדרה אחרת) מישל- ה"טראבלמייקרית" שלנו (סתם בצחוק כאפרה
) גל- התמנונית ו....אני- הדרור והשבי
כל מי שלא הזכרתי כנראה לא קבוע כאן....
וואלה השקעתי מחשבה רבה אז עשו טובה ואל תבלבלו ת´שכל
כאן נסתיים לו העדכון המיוחד מדווח מרמת גן, דרור.

Drorrrrrr

New member
עוד מושג.... ../images/Emo60.gif

הודעת המנהל: הודעת המנהל מהווה כמעין מכתב פתיחה לחדשים בפורום ולכן כדאי לקרוא אותו לפני התחלת ההיכרות. מכתב המנהל הוא בעצם הסבר על הפורום: על מה הפורום מדבר, מה אפשר למצוא בו ומספר כללים שיגרמו לכולנו להרגיש יותר טוב ונעים כאן.

Drorrrrrr

New member
עוד מספר מושגים...... ../images/Emo60.gif

קישורים: בתפריט העליון נמצא הלינק לעמוד הקישורים. בחלק זה של הפורום ניתן למצוא קישורים לאתרים על הלהקה, אתרים על חברי הלהקה ועוד מספר אתרים נחמדים (שגם כמובן קשורים ללהקה).... מאמרים: בתפריט העליון נמצא לינק לעמוד המאמרים. בחלק זה של הפורום ניתן למצוא מאמרים על הלהקה: מילים לשירים, שרשורים ישנים של הפורום, כיצד להלחין שירים של TC בפלאפון, ניתוחי שירים שאנחנו כתבנו במו ידינו ואת הטור-דיאריז החודשי שכותב חבר להקה שונה כל פעם (עכשיו שהם רק שניים, קצת קשה להחליף הרבה לא?) סקר: פשוטו כמשמעו. בתפריט העליון נמצא לינק לסקר. הלינק משתנה מדי שבוע/יים על ידי המנהל, אתם בוחרים את התשובה שהכי מתאימה לכם. נהדר לא? ורק שתי קלוריות! גלריות: ניתן למצוא בלינק זה (שבתפריט העליון) תמונות של הלהקה, של החברים בה, תמונות מקליפים, תמונות של חברי הפורום, דסקטופים של חברי הפורום, רקעים למחשב, ותמונות שמעריצים הכינו על הלהקה. לוחות: בנתיים פועל רק לוח אחד של קנייה ומכירה מוצרים שקשורים ללהקה מאתרי מכירה מפורסמים ברחבי הנט. קבצים: בלינק זה ניתן למצוא את כל הקבצים שהועברו אי פעם בפורום הזה. בהצלחה דרור

Adrienne

New member
דרור! ענק! חולה עליך! עיניים שלי!

מה הייתי עושה בלעדיך??? תודה! אנשים תקראו ותנצרו...

Charmed 4ever.

New member
דרור! אני מבקשת... ../images/Emo54.gif

שרון היא מעריצת המיוחדות הנלהבת ואחותי הקטנה!

MolsBolsRules

New member
דרורוששששששששששש

בובה איך אתה גורם לי חיוך כל פעם מחדש?!?! נושיייייי שלי מעיין איך אני מקנאה בך! איזה גבר מצאת לך!

mayjen

New member
כן...אני יודעת../images/Emo13.gif

דרורוש הממוש שלייייי
ולא לנסות לגנוב לי אותו

mayjen

New member
../images/Emo13.gif

הכל בסדר:) כבר לא יוצא לי לראות אותך באייסיקיו כי אני כל היום בבייביסיטרים

Drorrrrrr

New member
אחרי שאנחנו יודעים מה השם ../images/Emo60.gif

שלך ואת נמצאת פה הרבה אז את קבועה פה

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo12.gif הממ..

טופ, בכל מקרה - אני אתחיל להכנס יותר
כי המורה שלנו לטמטומטיקה יצאה לפנסיההה.. האאאא.. אין שיעורי בית עד להודעה החדשה!

Adrienne

New member
היי רועי! טוב לראות אותך שוב...!

עוד בן הצטרף(חזר) לפורום

crazy4tc

New member
טוב אז לכל מי שזה מעניין אותו

קוראים לי לאה ואני נכנסת לפורום הזה מתי שאני רק יכולה!!!! דרור- עכשיו אני נחשבת לאחד הקבועים???

Adrienne

New member
היי לאה!

מה זה רגשי הנחיתות האלו?? את אחת מהקבועים אחרי שאת עוברת את המבחן בכתב(מעל 55) והמבחן המילולי. כמובן שאת גם צריכה לדעת את כל המילים של השירים בעל פה ולשיר אותם באופן יוצא דופן... רק אחר כך הועדה מתכנסת ומחליטה אם את קבועה או לא...

למעלה