מילון מושגים...

MolsBolsRules

New member
מילון מושגים...

*פורום ווסטלייף עשה לי חשק* אז ככה,לפי סדר האלף בית, כל מי שרוצה שיכתוב תאות בכותרת ובפנים משהו שמתחיל באות והסבר קצר.

MolsBolsRules

New member
א

אלבומים - לבאסטד יצאו עד כה (מאי 2004) שני אלבומים, הראשון שניקרא על שם הלהקה והשני אם השם "מתנה לכולם".

DawnR

New member
אלקליין טריו...

מאט אוהב את הלהקה ואפילו שר את אחד השירים שלהם בחזרות להופעה הראשונה שלהם... שחר.

MolsBolsRules

New member
ב

באסטד בהתחלה ללהקה קראו באסטר -ממזר יענטו(נכון!??!) ובזכות ג'רי,אקס ספייס, הם שינו את השם לבאסטד

MolsBolsRules

New member
ג

ג'ימס!!!! חבר הלהקה המוכשר,מהמם,חמוד וכ"ו (באמת שאתם לא רוצים שאני ימשיך,זה יקח עד מחר).

MolsBolsRules

New member
ד

טוב יאללה אני ממשיכה. דוסונ'ס גיק - - - שיר ענק!!! מהאלבום הראשון שאני אישית הרצתי לו ברשא מלא קליפים,חבל שלא הוציאו אותו כסינגל... (אחרי ALL THE WAY כמובן.)

MolsBolsRules

New member
ה

איזה אות תקועה!! מה יש לכתוב בה'??? *אחרי הצצה בפורום ווסט* היסטריה ותסכימו איתי שאני לא צריכה להרחיב פה...LOL

SShiRaS

New member
ו!

באסטד כנראה החליטו שהם אוהבים את שאלות WH אז בתרגום חופשי זה מתחיל בו' וואט איי גו טו סקול פור/וון ד'ה דיי טרנס אינטו נייט/וואי/וור איז ד'ה לאב?-קאבר-/הוז דיוויד, נו טוב זה ה' אבל גם wh!

SShiRaS

New member
טוב נו מכיוון שאין -כמעט- כלום בז..

אני חייבת להגיד..
*נושמת* וול.. ז! לפחות השמועה שלג'יימס יש קעקוע על שלו
שדי משעשעת למעשה

אאוץ'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מ

סליחה שזה לא לפי סדר הא-ב אבל לא התאפקתי... מאט- אחד משלושת חברי הלהקה... מאט לא אוהב לחייך, והוא טוען גם... שהוא לא יודע לחייך והחיוך שלו מכוער אז ברוב התמונות מצאו אותו עושה פרצופים... עוד קצת עליו: שם מלא:מאתיו ג'יימס וויליס כינויים: M.J. מטי... גיל:לפני כמה ימים היה לו יומולדת עשרים ואחד
מזל"ט
צבע עיניים:כחול ככה... צבע שיער:שאלה קשה... מנגן על: גיטרה בס, חשמלית ותופים... מאכל:קבב, נודלס ושוקולד זמרת אהובה:אבריל לאבין וכריסטינה מיליאן שחקניות:מג ריאן, ליז הארלי, כריסטינה ריצ'י ואנג'לינה ג'ולי שירים אהובים של באסטד:sleeping with the light on & without you תחביבים:לדוג, להסתובב עם בחורות, פוטבול, ומנסה ללמוד סקייטבורד.... שונא בפרצוף המושלם שלו:נקודת חן קטנה בצד הימני של הפנים היכן נולד?מולסי, צפון קינגסטון תאריך לידה:8.5.1983 מקצוע אהוב: ביולגיה... עוד עובדות: בגיל 19 שבר 44 עצמות בגוף
הוא היה דלוק על המורה שלו לביולגיה... מסביר כמה דברים... הוא שונא שקוראים לו מטי והוא שונא שהמעריצים בוכים

MolsBolsRules

New member
חחח הרגת אותי

:) איזה הסבר מפורט,דוקטורט עשית לנו על מטי (טוב טוב מאט)

גברתי המנהלת../images/Emo70.gif אני מזהירה אותך../images/Emo70.gif

אל תקראי לו ככה... תקראי לו M.J זה נשמע יותר מגניב... וחוצ' מזה... הוא גם מנקה ל-צ'- שלך ת'חדר
אז בבקשה... מגיע לו

SShiRaS

New member
למופת..

הוא גם היחיד שיודע להפעיל גם תמדיח כלים חחחחח הידד למאטי

DesertRose7

New member
מקפליי!

להקה בריטית נוספת וחברים טובים! בסיבוב הופעות האחרון של באסטד מקפליי חיממו אותם בנוסף לוי חתומים על באסטד באותה חברת תקליטים! טום מהלהקה שותף לכתיבת 8 שירים מהאלבום השני של באסטד. הלהקה מונה 4 חברים: הארי דאגי דני וטום. אלבום הבכורה שלהם יצא ב5 ביולי ויקרא room on the 3rd floor סינגל הבכורה שלהם 5 colors in her hair נכנס היישר למקום הראשון במצעד הבריטי ונשאר שם למשך שבועיים! הסינגל הבא שלהם שנקרא obviously יצא ב21 ביוני והקליפ כבר רץ בטלויזיה.

למעלה