מילון עברי אנגלי

amirbrgr

New member
מילון עברי אנגלי

מילון עברי אנגלי

אני מחפש לפאלם. עד כה מצאתי רק מילון אנגלי עברי. האם מישהו מכיר?

palmor

New member
תלוי בעברית שלך לכלנית יש מילון..

אנגלי עברי בלבד אם יש לך עברית שלהם ולהראל עומד לצאת מילון אנגלי עברי וההפך לבעלי עברית של הראל

amirbrgr

New member
עברית של הראל?

עברית של הראל?

האם נראה לך שכדאי לצורך זה להחליף את העברית שיש לי (כלנית) בעברית של הראל? האם העברית של הראל טובה כמו של כלנית? האם היישומים העבריים של כלנית (יומן, טלפונים, לוח עברי) יעבדו גם בעברית של הראל? האם ידוע לך כמה עולה ה האם ידוע לך כמה עולה המילון הדו כיווני שלהם? אשמח אם תואיל לענות. בתודה מראש, אמיר.

palmor

New member
אז ככה העברית של הראל עולה..

200 שח והיא שונה מכלנית בכך שכל הישומים המובנים-יומן טלפון דואר וכולה הופכים לעברית מלאה יש להם גם תוסף חגים למרות שניתן להוסיף את החגים של פנטיקון -כלנית המילון עדיין לא משוחרר ואני מניח שהוא יצא בעיסקת חבילה עם העברית אני משאיר טלפון לברורים בהראל 03-7658721 עצה שימושית אם אתה זקוק למילון דו כיווני אז שווה לעבור

avnerr

New member
כתובת של הראל

תודה על המידע! אני לא מצליח לתפוס אותם בטלפון, אולי במקרה יש לך כתובת אימייל שלהם? או URL

uuu

New member
הראל וכלנית?

מה זאת אומרת שבהראל הכל (היומן והספר טלפונים) הופכים לעברית מלאה? אצלי הם נשארו באנגלית (m100) אז הורדתי את כלנית אבל כלנית שלי הולכת לפוג עוד 3 ימים. 1. מישהו יודע איך אני מתקין את הראל כך שהכל יהיה בעברית? 2. מישהו יודע איך אני מתקין שוב את כלנית ל 30 יום נוספים?

למעלה