מילון ק"פ- ח'.

kfm

New member
1.

חלומות בהקיציס-(או בקהיציס.. למי שזוכר..)צריך להוסיף? ה=תוכנית של קיציס ופרידמן שהתחילה ב1999 ונגמרה (כנראה) ב2003..אני בטוחה שאנלא מחדשת לאפחד כאן כלום, אבל בשביל המילון..זאת הייתה תוכנית לייט נייט שקיציס הנחה אותה ופרידמן התחפש לכל מיני דמויות/חיות וביחד הם עשו שטויות.. לדעתי אחת התוכניות הכי טובות (אם לא הכי טובה) שיש!!

kfm

New member
2.

חלי גונזלס-הדמות של שלי יחימוביץ' שפרידמן עשה בארץ נהדרת השנה..לחלי ליש מלא משפטים קאלטים כאלה כמו "ההההההיא זאת.." ו"אני רוצה לצאת חוצץ.." וגם "איל, אנחנו ב=א=מ=ת רוצות להתקדם.." וכו..נראה לי שאין פה מישו שלא מכיר (מתי! תראי איך אני משתתפת יפה במילון! והשתפרתי גם! אני חוגגת את הערך ה8 ששירשרתי לשרשור הנכון!! נכון שאת גאה בי? אבל ממש גאה, לא סתם..)

kfm

New member
3.

חיזבאלללללללללה- עם דאבל ל'D-:..מהפרק של נסראללה בעונה 2, שהוא הכריח את קיציס להגיד "חיזבאללה" עם שני ל'..צריך לשמוע את זה, כששומעים זיותר מצחיק..

NadavG

New member
5

חיים הכט, האיש והאגדה. אזהרה: אין להקריא לילדיך את האגדה על חיים הכט.

NadavG

New member
6

חנן המקפיץ. איש מוזר ותמהוני שהווה את חוש השדרה של "חלומות בהקיציס" בעקבות הופעתו ההזויה במספר תוכניות כאדם (יש אומרים), היכול להקפיץ כדורגל על אזורים שונים ובעיקר משונים בגופו.

פIלי

New member
7

ח'מווווווווד במבטא של תימנייה חביבה. כינוי שלפעמים איל זוכה לקבל מטל. לדוגמא - "קיצקיס, אתה כזה חמווווד". בדרך כלל אופייני לשמחה מהעונה ה - 4.

למעלה