מילון רבותיי מילון

effigy

New member
מילון רבותיי מילון

בשעה טובה ומוצלחת עלה מילון חדש לפורום הוא מופיעה בשורה העליונה (מתחת לקומיקס ישראלי בארץ)... שיפורים, הערות, תגובות, הארות ומכתבי נפץ ייתקבלו בברכה...

effigy

New member
יש שתי אפשרויות

אני מעדיף שתוסיפו בעצמכם וכך תקבלו את הקרדיט.. במידה וימצאו מילים מגונות יימחק המונח... אפשר גם לשלוח לי איזה מונח שחכתי?

ailag

New member
אוקיי, כאן הבעיה

פספסתי את הפלוס הגדול שאומר "הוסף/י מונח למילון". כשרונית שכמותי

ailag

New member
הצפה!

מצטערת על הדאבל פוסט. בקשר למה ששכחת, אני לא יודעת לאיזה מילון התכוונת אבל תמיד יש מה להוסיף. במיוחד לזה של רשימת הגיבורים. מתישהו אני אשלח לך מייל בקשר לכמה שגיעוט שיש שם. אבל לא בכזאת שעה בלילה.

The Crusader

New member
נצל"ש

יש לי רעיון לסקר חדש בשבילך... סקר...לכמה מכם מפריע שמעלים ציורים... פשוט שתי אפשרויות...מפריע ולא מפריע... מעניין לראות לכמה אחוז מהפורום באמת מפריע...

chatenoire

New member
מעפרן??

אני הרבה יותר מעדיפה להיות "עפרונית" מאשר "מעפרנת". ואנחנו לא רק מציירים את הדמויות הבסיסיות, מיינד יו.

The Crusader

New member
צודקת...

כממציא המונח עפרונאי *בקול מתנשא של משכיל סנוב* שמקורו נובע מהמילה הלועזית penciler שפירוש החלק הראשון.... קיץ קץ....תשנה ומהר את המעפרן לעפרונאי!....בבקשה ^_^

illustrator

New member
קשה לי עם הרבה מהפירושים

אבל אין לי זמן או כח, וזה לא המקום בשביל זה. שלח לי אי מייל אם דעתי מעניינת אותך.

moshikgulst

New member
בנוסף לכל מה שהוזכר

כדאי ששמות שונים תקטלג לפי שמות משפחה ולא לפי פרטי כמו בכל מילון/אינציקלופדיה. יותר מקצועי ונוח לדעתי... וכדאי גם להוסיף מונחים ישראלים (קומיקום, חנוכה וכאלה...), הרי אנחנו בכל-זאת פורום ישראלי, לא? אהבתי ת´רעיון שכ"א יכול להוסיף. יפה מאוד... :)

effigy

New member
סיכום דמות...

ומונח.. תבקרש במונחים של פורום רומח הדרקון ותראה מה זה סיכום דמות.... המושג קומיקום הוזכר תחת חברות וספקים... חנוכה זה חג
אני לא רואה טעם להוסיף אותו.. אבל את קא"ק אני אוסיף

moshikgulst

New member
למקרה שלא ידעת...

חנוכה זה שם משפחה של זוג תאומים יוצרים ישראליים - אסף ותומר. אסף עבד בעבר עם אתגר קרת ("סמטאות הזעם") ועוד ותומר הינו מאייר. "ביפולר" לא אומר למישהו כאן כלום?

Scum Bunny

New member
איפה זה?

אני לא רואה שום דבר מתחת לשורה של קומיקס ישראלי. מה אני עושה לא נכון?! ואם כבר אני בנושא, למה בדף הקישורים של הפורום אין קישור לבאני? למה אין קישור לבאני בשורה הרצה בראש העמוד?! למה אין מזבחות והיכלים לבאני ליד המיטות של כל אחד ואחד ממכם?!??! מה לא בסדר אתכם אנשים, הא?!!?!?!

Scum Bunny

New member
מצאתי את זה...

Silly me שאר התלונות שלי עומדות בעינן. אני רוצה מזבחות!!

The Crusader

New member
אממ....

מזבח כבר יש... אתה רוצה גם קורן אדם... המורה שלי לנהיגה עצבן אותי מאוד....אתה רוצה רק בתולות צחות עור...או שלא מפריע לך תרח תימני זקן...^_^

Scum Bunny

New member
בתולות ובתולים בבקשה

אגב, מישהו מתנדב להוסיף את באני למילון? או שאני צריך? ומה עם הלינק? והפרסומות? והבאנרים?!??!?! למה הפורום לא אוהב אותי?!?! *פורץ בבכי*

למעלה