מילון

miu888

New member
מילון

אני חושב שאם היה לי מילון פשוט שמראה תרגום של מילים עברית יפנית (המילים היפניות כתובות גם באנגלית יפנית כי אני לא יודע לקרוא יפנית) או מילון אנגלית יפנית (שאני בטוח שיש) היה לי הרבה יותר קל ללמוד, ככה כל יום כמה מילים... אז אם מישהו מכיר דרך לקנות איזה מילון או תוכנה טובה אני ממש יודע לכם ^__^ ואני בטוח שזה יעזור לרובכם

neko

New member
יש בעברית מילון אחד (של שיחוני

זק), וערכת לימוד עם קלטות. באמאזון ניתן, לעומת זאת, למצוא עשרות ואפילו מאות מילונים וערכות.

dswbg

New member
זה המילון שיש לי

יתרונות: (1)שני מילונים באחד- אנגלית יפנית ויפנית אנגלית, כאשר היפנית אנגלית מסודר ע"פ הרומג'י. (2)המילים ביפנית כתובות ברומג'י ובקאנה\קנג'י. (3)הפעלים ביפנית מופעים גם בצורת ה-מַאס(masu-kei) וגם בצורה המקורית (Jishou-kei), זהו יתרון עצום למי שלא שולט עדיין בהטיית פעלים לצורותיהם (4)גודלו קטן יחסית (קצת יותר גדול ממילון כיס) (5) צבעו אדום. (6)יש בו הסבר על הדיקדוק היפני (שאף פעם לא קראתי), על צורת ההגיה וטבלת אותיות הקאנה. חסרונות: (1)Paperback (2) הוא לא מקיף את כל המילים בשפה ולא פעם נתקלתי במילים שלא מצאתי שם. (3) יחסית למילון כיס הוא גדול, ויחסית למילון גדול ומקיף הוא קטן (4) צבעו אדום. (5) צריך גם מילון או אינדקס קנג'י להשלמת התמונה, אבל אני מניחה שזה נכון לכל מילון.

צש

New member
יש באקדמון

או לפחות היה לפני כמה שנים מילון אנגלי יפני יפני אנגלי ברומג'י של RANDOM HOUSE אם אני זוכר נכון זה היה די זול פחות מחמישים שקלים

למעלה