מילונים בעברית (ובאנגלית) באינטרנט

Eldad S

New member
מילונים בעברית (ובאנגלית) באינטרנט

שלום ונעים מאוד!
האם ישנם במרחב הקיברנטי מילונים (מלבד בבילון) בין עברית לאנגלית, או בין שפות אחרות ל-עברית, הן כלליים והן מילונים ספציפיים, כמו, למשל, מילוני מונחים בתחום המחשוב? ההתלבטות שלי היא כיצד לבצע חיפוש שיעלה מילונים/אגרונים שכאלה (ולאו דווקא רשימות ביבליוגרפיות של מילונים המוצעים לרכישה באינטרנט). תודה מראש, אלדד נ.ב. כבר עליתי פעם על מונחונים של מיקרוסופט - מאנגלית לכל השפות, כולל עברית, אבל שכחתי באיזו מחרוזת השתמשתי אז ב-Google או באתרי החיפוש האחרים שבהם השתמשתי.

Boojie

New member
ניסיתי להעלות לפה קובץ וקיבלתי

הודעת שגיאה מעצבנת. אני אנסה שוב - קובץ מילונים שקיבצתי עם השנים. אם לא ילך, אני אעלה אותו במקום אחר ואשים כאן לינק.

Boojie

New member
אווווווווף הודעות שגיאה!

רציתי להוסיף הערה שהקובץ הנ"ל הוא חלקי - יש לי עוד רשימה ארוכה מאד של מילונים שמחכים שיהיה לי זמן לעדכן את הרשימה.

Eldad S

New member
ואו, כל הכבוד!! ../images/Emo51.gif, האמת...

רב תודות!! השאלה שניסיתי להציג בהודעתי הייתה, כיצד (באילו מילות מפתח "קבועות", "אוניברסליות") אפשר לאתר מילון, אד הוק, כאשר אני מחפש מושג מסוים, מתחום מסוים. לדוגמה, נניח שאני מחפש אם המלה "mobile" (מובייל, בתור שם עצם) מופיעה באינטרנט, באחד המילונים המקוונים. כיצד כדאי לבנות את מחרוזת החיפוש כדי להגיע לאותם מילונים ספציפיים (או למילון כלשהו, שבו מופיעה מלה זו). דוגמה לשאילתא היפותטית: mobile "hebrew dictionary" etc אני מניח ששאילתא כזאת אינה מתאימה, או אינה ממש מתאימה (אם כי היא בהחלט עשויה לאחזר מילונים מקוונים שהמלה מופיעה בהם). בכל מקרה, רב תודות עבור רשימת המילונים שהעלית!
אלדד

Boojie

New member
אני יודעת מה שאלת.

רק לא ידעתי את התשובה, כי מעולם לא העמקתי בסוגיות הקודים היעילים בגוגל. אז נתתי את מה שיש לי.

שוקו5

New member
רב תודות../images/Emo39.gifשמא יש באמתחתך מילון

אנגלי-עברי למינוחים משפטיים? הוא יהיה לי לעזר רב

Eldad S

New member
לינקים ומילונים משפטיים

אני מצרף לינקים לכל מיני נושאים משפטיים, כולל בישראל, ולמילונים משפטיים. לצערי, נראה לי שמילונים מקוונים אנגליים-עבריים בנושאי משפט אינם נמנים עם הרשימה המכובדה שלהלן, אבל אולי בכל זאת?

flychuckle

New member
מילונים בעברית

אוסף של מילונים מקוונים שאני מכיר נמצא כאן: http://translation.israel.net/dict-hebrew.php3

Eldad S

New member
../images/Emo51.gif רבה! לא הייתי מודע לאוסף

הקישורים הללו - וזה נראה אוצר של ממש! מגיע לך
ואפילו
!

למעלה