טיפטיפון33
New member
מילותיי והבטחותיי
**סליחה על ההעדרות מהפורום - אבל עשיתי שינוי קריירה שהצריך אותי לקצת שקט תעשייתי....עכשיו יהיה לי הרבה יותר זמן פנוי....
** את המילים אותן אני אומר אמרו לך רבים לפני הבטיחו עץ, הבטיחו צל הבטיחו הר, הבטיחו גיא ובמה שונות מילותיי במה שונות הבטחותיי את המילים אותן אני חורז כבר חרטו רבים בתוך ליבך הבטיחו יד וגם כתף לסלק ממך את בדידותך אז מדוע את כל כך כמהה רק להבטחותיי מה אומרות לך מילותיי מה עושות הבטחותיי איך הן מקרבות אותך אליי ואני לא רוצה אותן לשבור ואני מנסה אותן לזכור אבל מה שנאמר מתוך חולשה מתוך הפחד, מתוך בושה בסוף רק ייעלם וזה יכאב וזה ידמם. המילים שלחשתי לאוזנך נאמרו לך כבר בשפות שונות מלטפות, מרוממות, מחבקות ומענגות ומילותיי אינן שונות בתוך תוכך נוגעות. וכששברתי את ליבך אשר שברו רבים כבר לפניי שכחתי את כל מילותיי הזנחתי את הבטחותיי ואת בדידותך וצערך אני מותיר מאחוריי אז מה היו שוות מילותיי מה היו שוות הבטחותיי שרצית כל כך קרוב אליי כי מה שאמרתי מתוך כאב, מתוך הפחד להיעזב ומה שאמרתי מתוך הלב שלמרות הכול אותך אוהב זה כואב וזה מדמם ובסוף קולי נודם.
**סליחה על ההעדרות מהפורום - אבל עשיתי שינוי קריירה שהצריך אותי לקצת שקט תעשייתי....עכשיו יהיה לי הרבה יותר זמן פנוי....