מילות הערכה ובקשה בקשר לגרפים

bigtamar

New member
מילות הערכה ובקשה בקשר לגרפים

רונן. בקשה. הפורום מכניס מימד חשוב לחשיבה של המשקיע החובב. מופיעים כאן, כלים ושיטות מדעיים לניתוח תהליכים והסקת מסקנות. הגרפים שאתה מציג מענינים וחשובים. אנא, נסה להסביר מעט כל פעם על הטכניקה של העברת קווי הגזירה. מדוע אתה, למשל, מחבר את הקצוות התחתונים של הפיקים ולא ממוצע שלהם? ושאלה. בגרף ארוך טווח - מעל חודש - האם מחברים את קצוות של תנועת המניה בגרף במרווחים של 1דקה, 5 דקות, שעה, יום, וכו ומה התקופות בגרף הממוצע הפשוט? וכן גם גוד ניז. אתמול חיפשתי "גרפיקאי" שינתח עבורי 2 מניות מהתיק הזר: - עשתה 800%IFLO (ביוטק למכשיר נגד כאבים לאחר ניתוח) CHK (חברת הפקה ואספקת גז בארה"ב - תחום "חם" לאור משבר הגז הצפוי בין הצריכה וההפקה) לא מצאתי. קבלתי בפורומים "מקצועיים" אחרים תשובות חרטה:"אני עסוק לנתח אבל תמכור..." ציירתי את גרף המנייות בעצמי (אתם לא רוצים לראות....) ולקחתי החלטה. אבל, צריך להעשיר את ההבנה (אני לא מדבר על יכולת ביצוע) של חברי הפורום הנהדר הזה. סליחה על השאלה הארוכה, קבלתם חופש ממני מהבוקר...הגיע הזמן לשלם...

RonenM62

New member
bigtamar:

תודה על המילים החמות. ככל הנראה ההשקעה של הצוות, נושאת פירות, אך תמיד נעים לקבל פירגון ולשמוע שגם "הלקוחות" מרוצים... בעניין ההכשרה עליה את מדברת, אנו עובדים על כך במרץ רב... כבר הועלו מספר מאמרים בנושא ועוד יועלו רבים אחרים בהמשך. הדבר מחייב הקדשת זמן רב שכידוע כל אחד מחברי הצוות, מקדיש בהתנדבות. התעזר בסבלנות. אגב, ענית לך על השאלה בעניין I-FLOW... עיין בעמוד זה...

RonenM62

New member
את מדברת=אתה מדבר... הניק שלך

מבלבל אפילו אותי... חה חה חה

bigtamar

New member
תן הערות טכניות בצמוד לכל גרף

תן הערות טכניות בצמוד לכל גרף. עם כל הצגת גרף, רצוי לציין בהודעה הנילוות הערה טכנית מחכימה, על הטכניקה. גם רומא לא נבנתה ביום אחד. לאט לאט נילמד. כל פעם קצת...המון גרפים רצים כאן (לשמחתנו) שמעשירים את הרב שיח ועושים אותו מגוון ומפרה. תן תשובה על שאלת קווי המגמה: מדוע אתה מחבר אותם לתחתית הפיק ולא לממוצע שלו. ראיתי את הערתך ל - IFLO, פתרתי כמסופר. עוד 4-5 ניירות כאלה בתיק ואפשר לסוע לצוד לויתנים באלסקה... לוולפי יש חושים טובים.

RonenM62

New member
מפני שזו הטכניקה:

במגמה עולה מחברים את נקודות השפל ובמגמה יורדת מחברים את נקודות השיא. ההצעה שהצעת, אינה אופרטיבית. אני רואה ומעלה עשרות גרפים ביום וכך גם חברי. פשוט איננו יכולים לעמוד במשימה שאתה מציע שניקח על עצמנו. רכוש לך את הספר "שיטת הניתוח טכני ..." ולמד בעצמך.

למעלה