מילות חיבה

billc

New member
מילות חיבה

אנחנו הישראלים כידוע זה לא בא טבעי, ואם חס וחלילה נאמר מותק וכדו" גם לאשה שאנחנו מאוד מחבבים, זה ישמע ערסי אז התחלתי לצאת עם מישהי, וזה ממש טס, התחברנו מייד. הקטע שהיא אמרקאית, וכשהיא מדברת איתי/שולחת אימלים/SMS ים היא משתמשת בכל מיני מילות חיבה, ואני מאוד אוהב שהיא עושה את זה. במגע/פיזיות וסקס מאוד קל לי וזה יכול להתבצע מיד בתחילת הקשר אבל מילות חיבה זה הרבה יותר קשה דרך אגב אני עושה הבחנה בין להחמיא, למילות חיבה (להחמיא זה לא בעיה). מה איתכם?

Shany1312

New member
בתור אחת

שממש לא חובבת את כל עניין ה"מאמי..מותק..כפרה..נשמה.." זה אפילו די מגעיל אותי. נראה לי מאוד לא טבעי, די מלוקק. דברים כמו babe, baby נראה לי יותר...מממ..נחמד. דברים כמו sweety, honey, sugerpie אלוהים יודע מה עוד, זה כבר לא לרמה שלי. וזה אני שומעת יותר בקרב 40+, שזה רחוק ממני, בכל מקרה...תלוי מה נאמר ואיך נאמר. מה שבטוח, אם זה לא יוצא לך טבעי - עדיף שלא תגיד. אבל שם חיבה ספציפי, שמצלצל נעים, יוצא בטבעיות ובקביעות זה דיי נחמד. אפילו כיף.

billc

New member
היא קוראת לי sweetie, באנגלית זה נשמע יותר

טבעי, אם מתרגמים את זה לעברית זה מותק אני נהנה לשמוע את זה, אבל לא יכול לומר את זה, אבל זה בסדר לא סיפור כזה גדול

Shany1312

New member
אני יודעת איך זה נשמע באנגלית

חח... וכן, זה עוד בסדר. כל עוד זה יוצא לה בטבעיות, אז זה מתקבל אני חושבת. אני לא מתרגמת דברים ככה לעברית, כי כמו שאמרת זה נשמע ערסי. מקבל פן אחר לגמרי. לא יודעת בני כמה אתם, אבל מגיעים לשלב מסויים שboo, shorty, וכאלה זה לא מתאים.. באמת אני חושבת שיש לזה קשר לגיל ולמערכת יחסים עצמה.

billc

New member
היא עורכת דין, אז יכול להיות שהיא

מרגישה יותר בוגרת. אבל סה"כ היא מופרעת לגמרי.

billc

New member
HEHEHE

כעקרון אני מסכים איתך, אבל לא במקרה שלה.

מרינה75

New member
הוא התחיל לקרוא לי האני

אז גם אני התחלתי..בהתחלה קצת מוזר...אבל עכשיו זורם בטבעיות...גם להגיד אי לאב יו יוצא בטבעיות.. הקטע הוא שאצלי במשפחה אנחנו משתמשים המון ב- "מאמי" ובא לי להגיד לו: "מאמי תעשה קפה"... אבל אז הוא יסתכל סביב ויבדוק אם אני חושבת שאמא שלי אולי הגיעה לביקור והוא לא ידע...

billc

New member
כמה זמן אתם ביחד?

ומה הוא עושה בקנדה אם הוא אזרח אמרקאי?

מרינה75

New member
יש גם אמריקאים שעוזבים את ארה"ב...

הוא עבר לקנדה לפני 4 שנים עקב הצעת עבודה. אנחנו נפגשנו לפני חצי שנה... למה? כמה זמן אתם יוצאים? לא אמרתם אי לאב יו עדיין ?

billc

New member
חחחח

עדיין מוקדם ביננו, אני מאוד מחבב אותה אבל יקח זמן לפני שאומר איי לאב יו

newbie7

New member
משום מה קל לי יותר עם מילות חיבה

באנגלית, מאשר בעברית.. בעברית זה נשמע לי מוזר...

Psycho_pr

New member
מילת החיבה שלי

לא שיש לי מישהי לקרוא לה כך, אבל אם היתה לי, הייתי קורא לה דלעת.

NYC 5th

New member
אולי זהו שונה אבל

לחברה שלי קוראים סמנת`ה ואני קורה לה סאם...לא יודע אם זה נחשב

למעלה