מילות חיפוש

מילות חיפוש

חלק גדול מהמגיעים לבלוג עושים זאת דרך חיפוש מילים במנועי החיפוש. מהו הצירוף או המילה שדרכה מגיעים אליכם הכי הרבה קוראים? האם לאחרונה יש מילות חיפוש בולטות יותר שדרכן מגיעים אליכם?איזה פוסט שלכם מקבל הכי הרבה כניסות מגולשים במנועי חיפוש?

בעיקר פוסטים על הצגות

מאחר וחובבת תיאטרון אנוכי ורואה הרבה הצגות, אני נוהגת פעמים רבות לכתוב פוסטים על הצגות שראיתי. אלו הפוסטים שמקבלים הכי הרבה כניסות ממנועי החיפוש, מן הסתם כאשר מחפשים חומר/ביקורת על ההצגה. יש גם הצגות מסוימות שמפתיע אותי לגלות כמה מתעניינים בהן.

דנטל

New member
דנטל

ו"הבלוג של דנטל". מלות/צירופי חיפוש אחרים הם באחוזים נמוכים ביותר.

בעיקר

בריטני ספירס או פריס הילטון בעירום, מושגים מעולם ההאבקות ולאחרונה גם אגם רודברג ושיין דוסון.

רמי לוי או שופרסל דיל, גובה הגלים

רמי לוי מול שופרסל דיל(תרבות העדר) וגובה הגלים עד מאה ושישים סנטימטרים הם הפוסטים שהיו להם הכי הרבה כניסות מחיפוש גוגל. רמי לוי ושופרסל היה נפוץ לפני חג פסח ועכשיו זה נרגע, גובה הגלים בעיקר בחורף.

ע נ נ ת

New member
כנרת

כלנית, רקפת, נרקיס... אצלי נורא בנאלי...

motior

Member
קשה לערוך סטטסיטיקה מדויקת

אבל אני רואה פופולאריות רבה ל"הדייג ודג הזהב" וכל מיני צירופים סביב "בובספוג" יש גם פופולאריות מסוימת לשתי רשומות שכתבתי בערך על נושאי צרכנות - "בקרוב באריזה חדשה"- שאליה נכנסו רבים שחיפשו פרטים על אריזת החלב החדשה של תנובה ו"גונבים פסים, גונבים חיים" - על הקמפיין (התמוה מאוד לדעתי) של רכבת ישראל לאחרונה שמתי לב גם לרשומה אחת שמקבלת יחסית הרבה כניסות דרך outbrain - אבל לצערי אי אפשר לדעת למה...

בּני

New member
הרב משעמם אבל יש גם "יציאות"

הרוב קשור לסרטן ולטיפולים - מח עצם/ כימוטרפיה/ המטולוגיה וכאלה. ויש גם חיפושים שקשורים לשירים ולתקליטים. אבל גם היו חיפושים שאותי שיעשעו - מישהו/י חיפש/ה את הצרוף "איך אני במיטה" והגיע לרשומה "אני במיטה עם האחיות פיק"

למעלה