מילות סיכום לסדנא:

מילות סיכום לסדנא:

אני ממש ממש ממש מודה לכל מי שהיה איתי בסדנא ולמד ונהנה ועשה בובות מקסימות - אני ממש התרגשתי להעביר אותה ומאדדדדד מקווה שנהנתן. כל מי שפיספס את הסדנא יש אותה כבר במאמרים שלנו בקטגורית פימו. נשמח מאד מאד שתכינו בובות ועלו לפה להראות לנו וגם תעלו אותן אח"כ לגלרית פימו שלנו. תודה ענקית לגלי ששמרה עלי מאחורי הקלעים
. מצפה לראות אתכן איתנו בסדנאות הבאות (שבוע הבא, סדנא חדשה - הפתעה) ובכללל נהנת לראות אתכם איתנו בפורום לילה טוב ונהדר לכולם. אילאיל

shiriv44

New member
תודה ענקית לך- היה לי ממש כיף

מקווה שיהיו עוד סדנאות של פימו, כי אני ממש מתחילה בעניין, וממש כיף פה בפורום, אפילו שאני לא ילדה ושעוד אין לי ילדים

Tנקר בל

New member
תודה רבה לך../images/Emo13.gif

זה פשוט מקסים. אני לא יוצרת עם פימו, אבל זה גרם לי לרצות להתחיל, נראה לי שבקרוב - ארוץ לקנות פימו
הבובה מתוקה, וההכנה מוסברת בצורה כה ברורה ופשוטה, שממש עושה חשק להכין.

אילאיל יקירתי../images/Emo24.gif

הסדנא ממש נהדרת, אומנם רק עכשו נכנסתי, אך אני ישר מאמצת את הבובה להכין עם הבנות שלי בחוג, אם אפשר להעביר לקובץ וורד יהיה נפלא, המון תודה לך, ובכלל על הפורום הכייפי שאני לומדת ממנו המון,

בשרשור למעלה השרשור הארוך של

התגובות יש הודעה של מחייכת - היא הוסיפה קובץ וורד. אני מקווה כבר מחר לעלות אותו למאמרים. בנתיים יש במאמרים את השרשור הקיים. בהצלחה

אילנית03

New member
לצערי לא יכולתי להיות

אבל יש פה בנות מדהימות בפורום , ושמרתי לי את המצגת ואני יכין לי עם הילדים בובה מדליקה כזו בשבת אז למרות שלא הייתי תודה

מילות סיכום שלי

ככה בערב מול המחשב עם פימו ביד ולב אוהב לימדת אותנו בהמון השקעה להכין בובה ממש מתוקה, כל שלב צילמת כל חיבור הדגמת כל חיתוך הסברת ותוך כדי כך יצרת ואותנו לימדת להכין בובה משגעת, עם יד שמאל וימין עם שתי קוקיות ועם לב גדול- וזה אומר עלייך הכל למקסימה שכמוך שכל כך משקיעה כולנו אומרות תודה רבה.

שיוווווו איך אני מתרגשת איזה יופי

של שיר - הוא ממש ממש מרגש אותי תודה רבה רבה רבה קורות חיי המתוקה ושוב תודה ענקית לכולכם. היה לי נהדר אתמול, מחכה לעוד הרבה הרבה סדנאות לעתיד לבוא

שבלולי1

New member
לצערי לא יכולנו להיות נועה ואני

אבל....לחפי מה שראיתי הכל מקסים! אז תודה רבה למרות הכל ואני בטוחה שנועה עוד תכין אחת...

דפנה מי

New member
איזו השקעה../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

רועדות לי הידיים רק מלהתחיל לעשות את זה ונראה לי שתצא ממש עקומה ולא מושלמת ובובתית כמוך. בקרוב אתיישב עם המאמר ואעבוד לאט לאט עד שאדביק את הקצב שלך

Jazz Singer

New member
כמה חבל לי שפספסתי ../images/Emo10.gif

אבל אני אנסה שלב שלב לבד בבית, אולי עוד יצא מזה משהו.

Martha

New member
איזו השקעה !! כל הכבוד ../images/Emo47.gif

לא יצא לי להכנס לפורום בזמן הסדנא ורק עכשיו קראתי את כל השרשור. אילאיל, כל הכבוד לך.

הבובה מקסימה

אין לי תקציב לפימו בכ"כ הרבה צבעים, אז אני אעשה עם פלסטלינה. ממש תודה! במבט ראשון הבובה היתה נראית ממש מסובכת אחרי ההסבר, עשית לי חשק לנסות כי זה נראה הרבה יותר פשוט.

ayeletba

New member
אילאיל - התאהבתי בבובולינה ../images/Emo99.gif

הולכת להכין כזו בהקדם. ופידבק לסדנה - מפורטת, ברורה והצילומים מרהיבים ואסתטיים
. יופי טופי!
. ובתוצאה כמובן אני מאוהבת ובוער לי לנסות. מבטיחה לצלם.

למעלה