מילות עידוד

Judmoshe

New member
מילות עידוד

ביום חמישי הקרוב אני אמורה לעבור ניתוח שרוול. קיבלתי רגליים קרות וזקוקה לתמיכה.

קוביd1

New member
שלום Judmoshe

כמו כל יהודי אתחיל בשאלה , מי מנתח אותך ואיפה?
זה שאת חוששת וקיבלת רגליים קרות זה דבר טיבעי ,והייתי מודאג מאוד עם זה לא היה קורה.
תנסי להעביר את הזמן ,לצאת ,לעסוק במה שאת אוהבת ולא לשבת סתם בבית ואז עולות כל מיני מחשבות
מה שנשאר לי לאחל לך הצלחה בניתוח ,החלמה מה שיותר קלה ומהירה ,ואז תתחילי בדרך הארוכה לירידה במשקל .
אשמח לשמוע ממך אחרי הניתוח מה קורה ,אנחנו פה ,גם פורום המשורוולים באג'נדה יעמדו לרשותך לכל בעיה או שאלה

בהצלחה!!!!!

קובי

Judmoshe

New member
שאלות נוספות

היי קובי תודה על תשומת הלב.
אני עושה את הניתוח בהר הצופים אצל נחום בגלייבטר
כפי שאתה רואה לקח לי זמן להגיב ובכל זאת אני אדם עסוק מאוד ועדיין המחשבות מנקרות בראש.
האם יהיה כאב בחלל הבטן?
כמה זמן לוקח לחזור לעמוד על הרגליים?
האם אוכל להצליח לטפל במשפחה המורחבת??
ועוד המון שאלות....

אופירA

New member
מנהל
ברור, זה מפחיד

מדובר בתהליך שאינך יודעת מה צפוי לך. מדובר בהרדמה מלאה, בכאבים שלא ידוע מה תהיה עוצמתם. אינך יודעת אם תהיי רעבה, מה תרגישי.
אדם באופן נורמלי מפחד מהלא נודע, ובפרט כאשר ברור שהוא לא הולך להיות קל במיוחד.

כל החיים אנו עושים דברים גם כאשר אנו מפחדים מהם. כי אנו מבינים שצריך, גם אם אין חשק ולא נעים.
אשה לפני לידה מפחדת. ואם תשאלו את דעתה, היא מעדיפה לברוח. אבל היא עושה מה שצריך כי היא מקבלת אומץ משני דברים:
א. אין לה ברירה, היא לא יכולה לברוח מהמציאות. ב. היא רוצה את הילד שמגיע לאחר התהליך הזה.

אז את יכולה לקחת את האומץ שלך מהידיעה מה נכון ומה דורשת הבריאות ומה את יודעת שאת רוצה. את יודעת שאת רוצה להיות בריאה ורזה? תחשבי על זה, ותקבלי מזה כוח.
כשאנו צריכים להתמודד עם דבר מפחיד אבל לעשות אותו למרות הפחד - מגייסים את ההיגיון והשכל לעזרתנו, ומסלקים באמצעותו את הרגשות שמקשים עלינו (פחד).
השכל יזכיר לנו לחשוב על הרצון החזק שלי לעבור את התהליך ולזכות בתוצאותיו, השכל יזכיר לנו שההווה כהרף עין (כלומר זה יעבור מאוד מהר) ומהעתיד אין סיבה לפחד כי הוא עדיין לא הגיע, ולמה לחשוב שלילי? למה להאמין שהוא יהיה דווקא קשה? הרי יש בהחלט אופציה שזה יעבור בקלות רבה. תעדיפי להאמין שזה יעבור בקלות.
תנהלי ויכוח בין הפחד והאמונה והרצון החיובי. ככה יעבור לך הזמן ופתאום תהיי אחרי ניתוח
.

Judmoshe

New member
תודה

היי אופיר, תודה רבה על ההתייחסות, על המילים המעודדות ועל ההכוונה במחשבות.
אין ספק שאני זקוקה לתמיכה ואזדקק לה גם בעתיד.
תודה רבה,
יהודית משה

למעלה