מילות פרידה

מילות פרידה

טוב, אחרי שנה וחצי בפורום, הגיע הזמן להמשיך הלאה..

בתחילת דרכי, הפורום היה עבורי כלי עזר מדהים בזמן שלמדתי לבד לבחינה.
הוא תרם לי רבות והיה לי מעין מורה דרך שסייע להפחית את השוק והלחץ לקראת הבחינה.
מאוחר יותר, זכיתי להשיא עצות ולעזור לאחרים במטרה להקל ולהנעים להם את תקופת הלימוד לבחינה.

אני רוצה להודות ל-thelidncs שלמרות היותו סטודנט לרפואה, מצליח לנהל את הפורום ביד רמה.

חשוב ויקר לא פחות הוא ניר (niruzu) שנמצא גם הוא בתואר עמוס אך למרות הכל מוצא את הזמן להגיב לכל שאלה בסבלנות ובמקצועיות.

גם מיכל התותחית שמבקרת מדי פעם בפורום ראויה להערכה ולא ניתן לפספס את החן, הסמיילים והרצון לסייע בכל הודעה והודעה.

תודה רבה על תקופה יפה ובהצלחה לכולם בהמשך!

mamitam

New member
תודה רבה!

אני אשתמש במה שאתה כתבת:
הפורום היה עבורי כלי עזר מדהים בזמן שלמדתי לבד לבחינה.
הוא תרם לי רבות והיה לי מעין מורה דרך שסייע להפחית את השוק והלחץ לקראת הבחינה.

ללא ספק להודעות, לתשובות ולהסברים שלך יש חלק מאוד גדול בכך, בשבילי לפחות, ואני בטוח שגם לרבים אחרים.
הטיפים, העצות והמידע ששיתפת פה מניסיונך וידיעותיך הרחבות בתחום הפסיכומטרי הם ממש יקרי המציאות, ואני בטוח שגם במיטב הקורסים לא ניתן להתקל במידע כזה..
אפילו רק שבירת "הסטטוס קוו" שחייבים לקחת קורס (לגבי לפחות), ונתינת מידע וכלים אחרים במקום, היה שווה את כל ההשקעה שלך בפורום.

אז ממני תודה רבה והצלחה בהמשך!

thelidncs

New member
קשה לנו שאתה עוזב

אתה בנאדם ענק, התרומה שלך לפורום היא אדירה. עברת תהליך למידה עצמאי וארוך, השכלת לדעת וללמוד על מכמני הבחינה, ואני לא מכיר הרבה אנשים שפיתחו כאלה מיומנויות ודרכי למידה בצורה עצמאית וטובה כל כך כמוך.
לא אתפלא אם ביום מן הימים אמצא אותך כמחבר שאלות במרכז הארצי, אתה בדיוק יודע לאן הם מכוונים, מהי כוונת המשורר המיתולוגית ואיך להסתכל על השאלה מזויות שונות.
אני בטוח שהכלים שרכשת מהווים עבורך כלי עזר להתמודדות עם תחומים שונים בחיים ואני עוד יותר בטוח שתהיה לך הצלחה רבה בכל דרך שתגיע אליה.

שמחתי להכיר
תודה.

תודה רבה על תרומתך המדהימה והמסורה לפורום,
עזרת וענית לאנשים רבים במקצועיות, אדיבות והשקעה רבה.
אתה תחסר לנו מאוד..

מאחלת לך הצלחה רבה בכל אשר תלך
ובטוחה שתכבוש כל פסגה ויעד..
תקפוץ לבקר מדי פעם

בהצלחה ענקית ותודה רבה!

yitsy

New member
תודה רבה

כל הודעה שלך הכילה מידע חיוני, ולמרות שחלק מהשאלות נוטות לחזור על עצמן הקדשת תמיד זמן לענות מחדש.
לי אישית עזרת מאוד וידעתי שאם אני מקבל תשובה ממך אז היא מהימנה ומספקת.

שיהיה לך בהצלחה.

niruzu

New member
הייה דייקן- האיש והאגדה

תשמע, אני מאוד מופתע ומצר על עזיבתך. למדתי ממך רבות ולמעשה, כמעט כל הודעה שלך מלמדת אותי משהו חדש על המבחן.
שמור על קשר, ובהצלחה בהכל.
אתגעגע אליך, תותח.
חיבוק חם
ניר

ohadhost1

New member
מעציב לדעת...

לפני הכל, אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך.
כשמגיע הרגע שצריך לרשום מילות פרידה, זהו רגע קשה בכלל, ובפרט שמדובר על בנאדם כמוך.
אתה הבנאדם שעזר לי הכי הרבה בפורום, בכל פעם שהייתה תגובה שלך תמיד קראתי אותה בשמחה... בגלל שידעתי שזאת הולכת להיות תשובה מקצועית,אובייקטיבית וכמובן כמו שאתה אוהב:) התבססה על מחקרים כאלה ואחרים.

בהחלט תרמת רבות,ושוב שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך.

תודה רבה לכל המאחלים והמאחלות

על המילים החמות. כיף לקרוא.

אני אקפוץ לבקר מדי פעם..

למעלה