מיליון ביקורים בחודש בבתי הבושת|רמק

לובה1

New member
מיליון ביקורים בחודש בבתי הבושת|רמק

כתבה שהתפרסמה בוואלה חדשות היום. מיליון ביקורים? כמה גברים יש במדינה הזו? הזנות חייבת להיות חוקית ובפיקוח רפואי ומנהלי.

קפת

New member
בכלל לא מפתיע

מה שיותר מסקרן, זה איך בדיוק חשבו את זה. ממוצע זיונים ליום כפול מספר זונות? משאל טלפוני של אוכלוסית מדגם? מה? וחוץ מזה, הם בדקו כמה מהזיונים האלה בוצעו עם בועלים זרים או בועלי השטחים? שתי אוכלוסיות נוכחות-נפקדות שלא נכללות בשום מדגם סטטיסטי. אה, ואני בעד. בגלל כל מה שלובה אמרה, וגם כי בתי הזונות הם עוד חוליה בשרשרת ההתעשרות של מה שמכונה "משפחות הפשע". וגם כי, כוסאחתו חייבים לומר את זה - עבודת כוס/פה/טלפיים חייבת במסים כמו כל עבודה. למה לא?

לובה1

New member
הנה הלינק (אני מקוה)

http://news.walla.co.il/?w=//519724 נינטוש מאמי, אם זה לא יצליח לי, אנא עזרתך.

אתה המבקר המיליארד!

ברכותינו! זכית בחבילת כיף הכוללת אוראלי-אנאלי-פרקטלי. תוספת הצלפות, קשירות ו/או חוקן באריום במחיר מיוחד. נחממותק בע"מ*, רשת בתי בושת הגדולה בישראל. *אצלינו לוקחים מס על כל הכנסה

יס באך

New member
אנחנו , כלומר זוגתי ואנוכי

נחנקנו בקפה של בוקר מהידיעה הזו. אח"כ קראתי שיש מיפוי של הלקוחות: הבני זונות, הטובים והאדישים. האדישים הם אלה שלא ברור אם הם יודעים שהזונה נמצאת במכון בניגוד לרצונה, ועל כן הם מסתכנים בעבירה של אינוס אישה. בכלל, כל הדיון סביב ה"אדישים" היה מוזר מאוד, הם הוצכגו כמעט כ"רפי שכל".

לובה1

New member
העין השלישית

צפיתי הלילה בתוכנית הנ"ל בערוץ 2. הנושא היה סיפורן של שתי נערות ליווי האחת מרוסיה והשניה מאוקראינה. הרוסיה יהודיה, שהגיעה לארץ בכוונה ברורה לעבוד בזנות, כדי לשלוח כסף למשפחתה ברוסיה. כל זאת בידיעה ובהסכמה ברורה של משפחתה באיזו עבודה היא תעסוק פה. עבורם זה היה מקצוע ככל מקצוע אחר. האוקראינית, עברה את מסלול "הסחר בנשים", עד שהתאהב בה גבר ישראלי וסיפור הוצאתה מעולם הזנות, כאילו נלקח מסרט מתח, תוך הסתרתה בדירות מסתור מפאת האיומים על חייה. העולם מתיפה מיום ליום.

למעלה