מיליון קשיים מהגיהנום

מיליון קשיים מהגיהנום

אמש התבזתי בפעם המאה... כי שוב חלמתי עלייך מלאכית קטנטנה אבל אני מנסה לתת לך את הנשמה ואת רוצה להיות איתו את איין לך לב, את כמו כולם.... כל יום אני מנסה מחדש לבנות את עצמי מחדש... כל יום אני מנסה להגיד לעצמי שעוד יהיה טוב.... כל יום אני מנסה להתגבר על העצבות... ומנסה להתגבר על התקפי החרדה שמשתוללים אצלי שהורגים אותי את נישמתי ואת יומי לא יכול לשכב במיטה בלי לרעוד מרוב פחד.. פעם זה בגלל היחס ההרסני והקשה מהאנשים שאחרים עליי (כזכור לכם אני גר בהוסטל)... נתנו לי הרגשה של חוסר אמונה שהייתי חולה הרגשה מאוד קשה עד שהתחלתי לצעוק נאצים נאצים... בתחילת יום בעבודה כי לא יכלתי לשלוט על עצמי מרוב הרגשת סערה פנימית הם אמרו לי מה אתה עושה פה ולא בעבודה? בשעות הבוקר של אותו היום שהייתי צריך ללכת להמשך טיפול ובדיקות אצל רופא המשפחה.... לא משנה אם עבר לי הכאבים או לא... אמרו לי קח תרופות גם אם יש חיידק... אבל אם לא עברו לי עדיין הכאבים? מכריחים אותי לעבוד במקום לעזור ולשקם אותי הורסים אותי כל פעם מחדש מחריבים את נשמתי המותשת עד היסוד..... באיזה תקופה היו אומרים לבן אדם בחולשתו<? מה אתה עושה פה ולא בעבודה? איפה אני במחנה ריכוז?... ופעם זה שאני הולך לנוח בבית של אבא שלי... ואז הוא מתחיל ריב עם חברה שלו והכל נופל כליי ואני מלא בפחדים של מה יהיה.... מה יהיה מה יהיה פחד מוות פוחד מהמוות כל יום נדמה לי שאני עומד למות מחולי נפשי מחולי גופני מכאבים מסיוטים מגיהנום עליי אדמות של בדידות וכאב איין סופי ואיין מי שיעזור ואיין מי שיועיל... והם דורסים אותי כי איין מי שילחם בשבילי ואיין מי שיתקשר לשאול תגידו מה קורה איתו?

אתמול הייתי האיש הכי עצוב בעולם

אתמול רציתי לשמח קצת את ליבי הדואב... באיזה הצגה טובה אמרתי נלך אולי נצליח להתגבר על העצבות זה היה בלתי מתוכנן אחרי יום קשה של התקפי חרדה... שברחתי מההוסטל כי היה לי בו רע... ומדכא להיות בהוסטל בשבת ורציתי קצת לישון בבית של אבאב שלי זה אפשרי אבא שלי מקבל אותי רק לא מכין לי כלום לאכול.... אז היו לי התקפי חרדה מכל מיני דברים ולקחתי כדור S O S שסימם אותי ונפלתי למיטה חסר כוחות ואחרי זה קמתי ורציתי לרענן את נפשי במשהו טוב אז בדקתי במיקרה באינטרנט באתר "הבמה" על הופעות והיה אמור להיות באולם ההופעות של העיר שלי את שלישיית מה קשור... אז כל הכרטיסים נמכרו מראש... והתבאסתי נורא ושוב הרגשתי שהכל בחיים שלי דפוק ושאיין לי מזל בכלום... אני כניראה כן היחיד שהולך נגד הרוח כי אני מרגיש שאני האיש הכי בודד בעולם אז הלכתי לקניון... וקניתי 2 זוגות נעלי ספורט במבצי ובכל זאת זה עשה לי הרגשה די טובה יצאתי מורווח אבל שוב היום עצוב לי סתם מרגיש שוב בודד בדידות קיומית וזהו

להרגיש עצוב - ולנסות לנחם את עצמך

ישראל, אני חושבת שאתה צריך להיות גאה במה שעבר עליך אתמול. לחפש כרטיסים להצגה, ללכת לקניון, לקנות לעצמך מתנה - זה מעולה. זה ממש לנסות ולהרים את עצמך מהמרה השחורה, ולא משנה אם זה עוזר רק לרגע, או לשעתיים, או ליומיים. מה שמשנה הוא - שבחרת בטוב וזה ממש נפלא בעיני ומשמח אותי מאד מאד.

תודה להבה חמודה

תודה כן זה בדיוק מה שמוביל אותי לפעמים לפנק את עצמי כדי למנוע מים הדמעות שוב לרדת אוהב אותך מאוד ישראל

אני רוצה כבר להתאהב בחיים ולא במוות

אני רוצה להתאהב בחיים ולא במוות מתי כבר אדע לעשות כך? שיהיה מאוחר? היום בתוצאות של הבדיקה של איזור הבטן שלי התגלתה "מנגיומה" ...בכבד.. הרופא המחליף (הרופא שלי בחופשה עד סוף החודש) הסביר לי שזה כמו נקודת חן בכבד.... משהו לא רצוי שיהיה שם.... אבל הוא אמר שזה 99 אחוז לא מסוכן... אך הוא חושב שצריך לעקוב אחרי זה.... את המשך הטיפול הוא אמר אני צריך לקבל מרופא המישפחה שלי הוא אמר לי אל תדאג אם זה היה מסוכן הייתי שולח אותך למיון כל ה99 אחוז שזה לא משהו רציני לא מנחמים אותי האחוז הקטן הזה שזה מסוכן יותר קובע לי את המחשבות אז הנה שוב באות לי מחשבות על המוות..... ואני רוצה פתאום להתאהב כבר בחיים ולא במוות לחיות לאהוב להנות לשמוח לצחוק לחייך להחמיא לכייף בקיצור להרגיש כבר טוב אז אייך אני עושה את זה? נמאס לי להיות מאוהב במוות אני כבר רוצה להתחיל לחיות

למעלה